kapat
17.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  ABD'den tam isabet
Amerika, 2004 yılında resmen yürürlüğe sokacağı füze savunma sistemi projesi öncesi 6'ncı denemeyi dün sabaha karşı yaptı. Başarıyla sonuçlanan testte "deneme füzesi" sahte savaş başlığı bulunan "düşman füzesi"ni 249 kilometre yükseklikte vurdu ve Pasifik Okyasunusu'na düşürdü.
Tüm Metin

  Kürt liderlere acil çağrı
Türkiye'nin çağrısına ilk olumlu yanıt Irak Kürdistan Yurtseverler Birliği Lideri (IKYB) Celal Talabani'den geldi. Talabani, programını değiştirerek Ankara'ya erken gelme kararı aldı. Irak Kürdistan Demokratik Partisi (KDP) Lideri Mesut Barzani ise bu daveti reddetti. Talabani, ABD'nin ikinci adamı Cheney...
Tüm Metin

  'Seks hayatımız bitti anneni seviyorum'
İkimiz de çok çalışıyoruz. Hayatımızdaki tek şeyin seks olmadığını düşünmüştüm. Misafir odasındaki çarşafları dağınık görünce beraber oldu larını anladım. İngiliz damat Paul Standford'un eşini terk ederek kayınvalidesiyle kaçmasının arkasındaki sebebin "seks" olduğu ortaya çıktı.
Tüm Metin

  Eski milletvekili şimdi şarkıcı oldu
Tayvanlı ünlü bestecilerin şarkılarının yanı sıra kendi kasetindeki 4 şarkıyı daha seslendirdi. İzleyicilerin çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu salondakilerden Jonhas Pang, "Onu dinlemeye geldim çünkü merak ediyordum" diye konuştu. Konser sonunda kendisini dakikalarca alkışlayan dinleyenleri...
Tüm Metin

  'Çok gizli' alem!
Gazete "Ajanlarımız, Guinness Rekorlar Kitabı'nda yer almayı hak ediyorlar. Dünyada balo düzenleyip, birbirlerini videoya çeken, şarkıcılara çiçek atan, çakırkeyi bir halde masaların üzerinde göbek atan tek gizli ajanlar, herhalde bizimkiler" yorumunu yaptı.
Tüm Metin

  Brezilyalı oyuncuya 5 kez kart gösterdi!
Araujo, maçın henüz başında rakibine sert harekette bulununca hakem Edmilson Timoteo, sarı kartına başvurdu. Araujo sertliğe devam edince bir süre sonra önce ikinci sarı kart geldi. Ama Araujo durmadı, sonunda kırmızı kartı gördü. Gördü ama oyundan çıkması gereken Araujo hakeme çaktırmadan oynamaya devam etti.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır