kapat
16.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Daum'un aklı

Denizlispor karşısındaki Beşiktaş takımında, G.Saray maçının mağlubiyet izleri vardı. O moralli, tempolu takım gitmiş, yerine o eski bocalama devrindeki Beşiktaş gelmiş. Denizlispor, hem Beşiktaş'ı bozdu hem de kendi futbol oynadı. İki tane gol attılar, aynen fotokopi makinasından çıkmış gibi... Aslında Denizli'nin hücumda en güçlü olduğu yer, sağ tarafları. Beşiktaş'ın da defansta en zayıf olduğu yer, özellikle son zamanlarda, sol tarafları. İbrahim hücuma motorlu tren gibi gidiyor ama posta treni geri dönüyor. Yenilen gollerde İbrahim'in ilk topa müdahale hatası var.

Denizli'de Timuçin, hem oynadı hem oynattı. Son 10 dakikada iki net gol pozisyonu kaçırdılar. Ronaldo tek kaldığı zaman büyük hatalar yapıyor. Daum'un aklı, tam olarak Beşiktaş'ta değil. Yarısı Almanya'daki mahkemede. Onun için de çabuk düşünüp, oyuncu değişikliklerini yerinde yapamıyor.

Metin Tokat, tuhaf kararlar verdi. Beşiktaş'ın Ronaldo ile kaçırdığı penaltı pozisyonunda Ali Tandoğan'ın Bayram'a önce hafif bir darbesi var. Bayram, o darbeyi aldıktan sonra darbe yerinde beyine bir emir gidiyor. "Hemen düşmen lazım" diye. Bu emir geç gidiyor ama olsun. Metin Tokat da bu görüntüyü yiyor.

Kaval kemiğinden geri pas!
Beşiktaşlılar'ın ikinci penaltı istedikleri İlhan'ın pozisyonunda Alper'in hareketi önce İlhan'ın ayağındaki topa, sonra İlhan'ın ayağına. Hem bu oyuncu o topa vururken, İlhan'dan uzaklaştırmak için vuruyor, kalecisine vermek için değil. Ama Metin Tokat, kaleciye pas yorumu yapıyor. Daha önce Erman'ın pozisyonuna "Kaleciye pas" kararı verdiğinden olsa gerek. O pozisyonda da Erman'a doğru gelen top zaten kontrolsuz. Erman da kontrolsuz vuruyor. En önemlisi, Erman bu topa ayağıyla değil kaval kemiğiyle vuruyor. Ne zamandan beri kaval kemiğinden kaleciye giden toplar geri pas olmaya başladı.

Beşiktaş hâlâ rüyada. Şampiyon olmak çok önemli bir şey değil. Şampiyonlar Ligi'ne gidip gidememek önemli. G.Saray yenilgisi Beşiktaş'a bu kadar tesir etmeye devam edecekse, belki de bu takımı Şampiyonlar Ligi'ne götürmeyecek. En büyük tehlike de burada. Ama şu bir gerçek ki, Beşiktaş'taki post kavgası, kim ne derse desin takıma yansıyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır