kapat
16.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Burcunuzda bulunan Ayın verdiği güvenle sevgi konularında aşırı duyarlı yaklaşabileceğiniz görülüyor. Yay burcundaki Plutonun Ayla açısının olumlu etkilerini yabancı yerlerle ilişkilerinizde artış olarak gözlerken, arzu ettiğiniz seyahatlere çıkma fırsatları bulabilirsiniz..


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiklerinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi gösterebilirsiniz. Aslında yakınlarınız ve arkadaşlarınızdan ilgi görebileceğiniz bu devrede onlara gereken özeni gösterirseniz duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan büyük zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz. İşbirliği ve ortaklıklar sizin için kârlı olabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Meslek yaşantınıza odaklanmak isteyebileceğiniz bugün Ayın burcunuza yaptığı sert açı işbirliği ve ortak çalışmaların üzerinizde gerilim yaratabileceğini vurguluyor. Bu arada grup çalışmalarında tanışabileceğiniz kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Plutonun Koçtaki Ayla oluşturduğu uyumlu açı toplum yaşantınızda gözönünde bulunabileceğiniz ortamlarda dikkat toplayabileceğinize işaret ediyor. Kendinizi yenileme konusunda istek duyabileceğiniz bu devrede sevgi konusunda çok hoş gelişmeler olabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Arkadaşlarınızdan aldığınız destekle bir çok işi birarada yapabilir ve sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Yabancı ortamlarda kendinize güvenli davranışlarınızla dikkat çekmeniz ve ilginizi çekebilecek kimselerle tanışmanız mümkün.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün her konuda son derece pozitif olabilir ve ikili ilişkilerinizden aldığınız olumlu destekle güne devam edebilirsiniz. Karşıt burcunuzdaki Ay duygusal ilişkilerinizdeki iletişimden kaynaklanan sorunları gündeme getirebilir. Sevgide beklentilerinizin karşılığını alıyorsunuz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün rutin işleriniz konusunda becerikli olabilir fakat beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan ve yanınızda çalışan kimselerden yardım görebileceğiniz bir gündesiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Plutonun Koçtaki Ayla yaptığı olumlu açı görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekebileceğiniz bir günde olduğunuızu belirtiyor. Ayın Aslandaki Marsa gerçekleştirdiği olumlu açısı çekiciliğinizi arttırırken aşk yaşamınızda beklenmedik fırsatlar yakalayabileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Koç burcunda bulunan Ayın etkisiyle kendinizi güvende hissedebileceğiniz görülüyor. İhtiyaçlarınız sizi herzamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İletişimci yapınızı ön plana çıkartmalısınız.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün sizin için ön planda olan konuların başında iletişim ve yakın çevreyle olan ilişkileriniz geliyor. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz ve aşk konusuna gereken önemi verebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Koç'taki Ay size parasal girişimleriniz konusunda gerekli cesareti verirken fazla harcamalarınızı bir şekilde dengelemeniz konusunda uyarıyor. Bugün paylaşımlarınız ve konusunda kararlar alabilir bu konuda geçmiş deneyimlerinizden yararlanmak isteyebilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır