kapat
16.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sabah'tan bir ilk daha

Türkiye'de yenilik yapmak ve yeni bir adım atmak kolay iş değil. Bir yeniliğe imza atıp da onu sürekli ve kalıcı yapmak ise hiç kolay değil.

Bu açıdan bakılınca Türk medya tarihine girecek en çarpıcı başarılı örneklerin başında Sabah Gazetesi'nin geldiğine kuşku yok.

Türkiye'nin en büyük gazetesi hangisi diye sorulduğunda iki yanıttan birinin Sabah olması bu başarının en önemli kanıtı. Sabah "Hem çok genç hem de bu üne sahip olmayı başarmanın" onuru duymakta çok haklı. Bu başarıyı sağlayan motivasyonun kaynağını iyi incelemek gerekiyor.

DOKUNABİLMENİN KEYFİ

Bu motivasyon yeni bir Sabah ürününe daha imza atıyor. Sabah'ın elektronik ortamdaki yeni projesi çok heyecan verici. Çağın hızına ve teknolojisine uygun ilginç bir hizmet yaşama geçiriliyor.

Ben okuduğum şeyin elimde tutabildiğim kağıtta istiyorum beni gazete okuma keyfinden mahrum etmeyin diyen okura müthiş bir çözüm sunuluyor.

Bu yeni proje ve çözüm, gazete okuruna önemli bir olanak sunuyor: "Artık Gazeteniz Sabah her an elinizin altında olacak. İstediğiniz an basıp gazete okumanın keyfini çıkarabilirsiniz."

Bu haberin en çok yurtdışındaki Sabah okurlarını memnun edeceğini tahmin ediyorum. Ülkenizden kilometrelerce ve uzun süreli olarak uzakta olursanız bunun değeri bambaşka oluyor.

MUTFAĞIN ZENGİNLİĞİ

Sıkıntılarımız ne kadar büyük olursa olsun Türk insanı yeniye ve güzele ulaşma konusundaki heyecanını hiç kaybetmiyor. Belki istenilen ve olması gereken düzeye henüz ulaşmış değiliz ama Türk insanı internetin kendisine sağladığı kolaylıkların farkında. Artık herkesi multimedya olanaklarını kullanarak en canlı şekilde dünyaya kendini ifade ediyor ve dünyayı yakından izliyor.

İşte bu noktada önemli bir nüansa dikkatiniz çekmek istiyorum: "Bilindiği gibi bir gazete birçok aşamadan geçerek hazırlanıyor. Binlerce insan gazetenin haberi, yazısı, yorumu ve benzeri faaliyetleri için içeride ve dışarıda gece gündüz çalışıyor. Gazetenin mutfağındaki isimsiz kahramanlar teknolojinin inceliklerini de kullanarak sürekli iyi gazete yapmak için uğraşıyorlar. Bir de şimdi buna internet ortamının eklediği yenilikler eklenmiş bulunuyor. Konularında en yetkin insanlar bütün bunları en güzel ve hızlı şekilde birleştiriyor ve yarattığı sinerjinin ürününü size sunuyor."

Bu yeniliği ortaya koyanları kutlamak gerektiği kanısındayım!

Asıl takdir ise şüphesiz okuyucunun.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır