kapat
16.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Saç baş yolma

İlk yarı iyi, hatta çok iyi. Sürekli gol arayan bir Beşiktaş. Yüksek bir tempo, pozisyonlar peşpeşe. Sadece ilk 20 dakikada 6 korner, bunaltıcı bir baskı. Beşiktaş yüklendikçe yükleniyor. Sınırsız bir ofansif anlayış ve atılan 2 gol. Tamam, bravo.

Gelelim ikinci yarıya. Anlamak ve anlatmak olanaksız. O Beşiktaş gitmiş, yerine ayakları korkudan tir tir titreyen aciz bir ekip gelmiş. Şaşılacak derecede bir panik. Ne oyun disiplini, ne savunma güvenliği, ne de bilinçli atak girişimi. Herkes gözü kapalı birşeyler yapıyor, hiç kimse de ne yaptığının farkında değil.

İkinci 45 dakika, Beşiktaş adıan tam bir skandal. "Tümer sakatlandı çıktı, ondan böyle oldu" denirse, o zaman ben de derim ki, bir Tümer işleri böylesine değiştiriyorsa, diğer futbolcular bavullarını toplayıp evlerine gitsinler.

"İbrahim'in savunma yönü iyi" diyoruz, Denizlispor'un iki golünün hazırlanışı bu bölgeden. Nerelerdesin İbrahim? Bu Erman iyiniyetli. Koşuyor, çalışıyor. Ama olmuyor işte. Topu 2 metreye veremiyor. Neredeyse kendi kalesine gol atıyordu. Metin Tokat gibi deneyimli bir hakemin bu pozisyonu 'geri pas' olarak değerlendirmesi de hayret verici bir olay.

Tanrı Beşiktaş'a acıdı
Beşiktaş'ın kazandığı sayısız korner var. Her kornerde Denizli kalecisine hava topu çalışması yaptırıldı. Olur mu böyle şey? Hep Süleyman'ın ellerine. Be Daum, değişik bir korner organizasyonu denemek aklına gelmez mi? Taraftar tribünde son dakikalarda bile, "gol, gol" diye çırpınıyor. İlginçtir, bu bölümde gole daha çok yaklaşan, Denizlispor. 83, 85 ve 87. dakikalarda biraz dikkatli olsalar üçüncü golü atacaklar.

Daum'un yaptığı oyuncu değişiklikleri zevahiri kurtarmak için. Stavrum dönemiyor, yürüyemiyor, oyuna alınıyor. Sertan kalabalık Denizli defansının arasına sokuluyor. Gol adamı Ahmet dışarı alınıyor. Karambol, karambol, karambol. Ve ne acıdır ki, koskoca Beşiktaş'ta hava toplarını alacak tek oyuncu yok. Tanrı Beşiktaş'a acıyor ve bir penaltı fırsatı veriyor. Kartal bunu bile değerlendiremiyor. Saç baş yolmak fayda sağlamaz, futbol iyi futbolcuyla oynanıyor. Ve Beşiktaş'ta bu sayı az. Yönetime bir türlü transfer yaptırtamadık.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır