kapat
16.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Taraftardan bilete hücum
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. tur grubunda Salı akşamı İstanbul'da Barcelona ile oynayacağı tarihi maça sarı-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Maç biletlerini satan Biletix yetkilileri, Ali Sami Yen Stadı'nın açık ve kapalı tribün biletlerinin tamamıyla bittiğini, numaralı tribünde ise az sayıda bilet kaldığını açıkladılar. Eski açık tribün 10, yeni açık tribün alt taraf 10, üst taraf 14, kapalı tribün üst taraf 82, alt taraf 55, numaralı tribün ise 257 milyon lira olarak satışa sunulmuştu.

Oklar karavana
Ankara'da devam eden 8. Avrupa Salon Okçuluk Şampiyonası'nda dün sabah bölümünde erkekler makaları yay bireysel müsabakalarında 3, akşam bölümünde yapılan bayanlar olimpik ve makaralı yay bireysel müsabakalarında da 5 Türk sporcu da elendi.

F.Bahçe-G.Saray
Potada Erkekler Türkiye Kupası Çeyrek Final grup maçları bugün yapılıyor. F.Bahçe ile G.Saray, Aydın Atatürk Salonu'nda saat 14.00'te oynuyor. Günün diğer maçları şöyle: Aydın 16.00: Darüşşafaka-Erdemir; Çanakkale 14.00 Ülker-Beşiktaş, 16.00 Samsun-TED Kolejliler; Malatya 14.00 Göztepe-T.Telekom, 16.00 İTÜ-P.Karşıyaka; Trabzon 14.00 Efes-B.Kolej, 16.00 İzmir BŞ-O.Renault.

Göztepe-Ç.Rize
Süper Lig'de bugün 3 karşılaşma oynanacak. Saat 13.30'da Göztepe, Alsancak Stadı'nda Çaykur Rizespor'u ağırlayacak; maçın hakemi Kazım Erçakır. Aynı saatteki diğer maçta da G.Antep, İstanbul'u konuk edecek, maçı Çetin Sarıgül yönetecek. Saat 19.00'da ise Reha Biçici'nin yöneteceği maçta Bursa ile Yimpaş Yozgat karşı karşıya gelecek.

Elazığ-İzmirspor
2. Lig'de bugün 3 maç var. TRT-1'dan canlı yayınlanacak A Kategorisi maçında Elazığ-İzmir, saat 12.00'de karşı karşıya gelecek. Saat 13.30'da ise Şekerspor, İstanbul BŞ'yi konuk edecek. 1. Klasman Grubu'nda da saat 13.30'da Maltepe-Z.Burnu maçı var.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır