kapat
16.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Washington tamam

F.Bahçe, Brezilyalı golcüye pazartesi günü imza attıracak. Lorant'ın eski öğrencisi Agostino da hedefteki diğer isim. Fenerbahçe transferde gaza bastı.

Dış İlişkiler Sorumlusu Sadettin Saran ile teknik direktör Lorant'ın yaptığı görüşme sonrasında, Werder Bremen'in golcüsü Ailton'dan vazgeçilirken, Avustrayalı Agostino ile Brezilyalı Washington'da karar kılındı. 1860 Münih'ten Lorant'ın öğrencisi olan Agostino, geçen sezon 27 maçta 11, bu sezon da 14 maçta 5 gol kaydetti. 26 yaşındaki Avustralyalı, 5 yıldır Münih'te forma giyiyor. Halen Brezilya'da bulunan Ömer Kaner ve Özcan Kızıltan ise Pazartesi günü Washington'a imza attıracaklar ve F.Bahçe gelecek sezon için ilk transfer bombasını patlatacak

Lorant'dan 5 forvet
Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerin dünkü çalışmasını başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de izledi. İdmandan önce de Lorant ile yemek yiyen Yıldırım çok keyifli göründü. Çift kalede ise Lorant 5 forvet denedi. Lazetiç ve Hakan Bayraktar'ın sağdan, Ali Akdeniz ile Abdullah'ın soldan ortalarını Oktay, Andersson, Rapajç, Revivo ve Serhat'ın gole çevirmesi yüzleri güldürdü. Takımın diğer futbolcuları ise minyatür kale maç yaptılar. Rüştü ise belindeki ağrılar yüzünden idmana çıkmadı. Milli kaleci Malatyaspor maçında kalesini koruyacak.

Basketbol Şube Sorumlusu Murat Aşık ve yönetici Işık Eyigündür bugün Aydın'a giderek, F.Bahçe'nin G.Saray ile oynayacağı kupa maçını izleyecek. www.fenerbahceninsesi.com adlı internet sitesi de hizmete girdi.

Ferudun NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır