kapat
16.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yıldırım anlamış

"Dostlarımızın Trabzon maçının ertelenmesine karşı çıkmasını yadırgadım. Ama Aziz Yıldırım'a, G.Saray'ın büyük bir takım olduğuna inancından dolayı teşekkür ederim."

'Türkiye destek oldu'
Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Aziz Üstel, Futbol Federasyonu'nun bugün oynayacakları Trabzonspor maçını ertelemesi üzerine kendilerine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Şampiyonlar Ligi'nde Roma maçından sonra yaşanan olaylara tüm Türkiye'nin tepki gösterdiğini belirten Aziz Üstel, "Türk diplomasisi dahi Galatasaray'a sahip çıktı. Ancak Fenerbahçe ve Beşiktaşlı dostlarımızın böyle bir ortamda Trabzonspor maçının ertelenmesine karşı çıkmasını çok yadırgadım" şeklinde konuştu.

'Muhatap biz değiliz'
Üstel, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy, G.Saray formasını üzerinden çıkarsın" ifadesinin muhatabının kendileri olmadığını belirtirken, "Sayın Yıldırım, 'G.Saray-Roma maçında olaylar çıkmasaydı da Trabzonspor maçı ertelenecekti' diyor. Başkan Aziz Yıldırım'a, G.Saray'ın büyük bir takım olduğuna dair inancından dolayı teşekkür ederim. Kendisi Galatasaray'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu biliyor" ifadesini kullandı.

'Biz destek oluruz'
G.Saray'ın maç oynamaktan kaçınmadığını da vurgulayan sarı-kırmızılı takımın basın sözcüsü Üstel sözlerini şöyle noktaladı: "Ancak Roma'da aldığımız ağır psikolojik ve fiziksel darbeler nedeniyle Trabzonspor maçı ertelendi. Biz geçen sezon da çeyrek finale çıktık, ancak böyle bir erteleme talebinde bulunmamıştık. Fenerbahçe ya da Beşiktaş'ın gelecekte aynı durumda kalmaları halinde, biz Galatasaray olarak bu kulüplere destek veririz. Onların ve ülkenin başarısı için ne gerekiyorsa yaparız."

Yaşar YALÇIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır