kapat
16.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Şike çetesine üye 11 kişiye dava
Kadıköy Cumhuriyet Savcısı Eren Gönen "Şike Dosyası" ile ilgili iddianamesini tamamladı. Toplam 5 sayfalık iddianamede, Susurluk Davası'ndan 4 yıl hapis cezasına çarptırılan Ali Fevzi Bir ile bu soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan hakem Sadık İlhan'ın da aralarında bulunduğu 11 sanığın adının geçtiği bildirildi. Adı geçenler arasında Ali Fevzi Bir ile hakem Sadık İlhan'ın yanı sıra Dilek Uzun, Gaziantepspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, hakem Sebahattin Bitirim ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Cafer Kuştepe, Kenan Nurhan Altınsaat, Ferhat Gündoğdu, Volkan Aymankoy ve Kenan Kozak var. İddianamede, sanıkların "cürüm işlemek amacıyla teşekkül oluşturmak", 212. maddesi gereği "rüşvet almak" ve 213. maddesi gereği "rüşvet vermek" suçlarından yargılanmaları talep ediliyor.

'Erkekler Regl olur mu?'
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ndeki "Ergenlik Sorunları ve Türkiye'nin Deneyimi" konulu konferansta öğrenciler cinsellik cahili çıktı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları bölümünden Prof. Dr. Oktay Kadayıfçı tarafından verilen konferas büyük ilk gördü. Lise ve üniversite öğrencilerinin yanısıra vatandaşlar da konuşmayı izledi. Dr. Kadayıfçı karşılaştırma yapmak için şöyle örnekler verdi: "ABD'de 15 yaşındaki her 4 genç kızdan biri cinsel ilişkiye başlıyor. 18 yaşındaki her 4 genç kızdan biri 1 kere gebe kalıyor. Dünya genelinde 10-13 yaş arasındaki kızlar, 'Nasıl görünüyorum', 14-17 yaş arasındakiler 'Kimim', 18-20 yaş arasındaki kızlar ise, 'Ne olacağım' sorusu üzerinde yoğunlaşıyorlar. Prof. Kadayıfçı, öğrencilerin utandıkları için kendisine yazılı olarak ilettikleri soruları da cevapladı. "Erkekler regl olur mu" sorusu bütün salonu kahkahalara boğdu.

Bir insan hem erkek hem kadın olmaz!
Ülkü Ocakları'nın kuruluşunun 37'nci yıldönümü nedeniyle önceki gün Aydın'da düzenlenen gecede yaşananlar bir polemiği başlatacak gibi gözüküyor. Zira gecede şarkı söyleyen Arif Nazım gençlere şarkıcı Fatih Ürek ve Aydın aleyhine slogan attırdı! Nazım, söz konusu isimleri Türk kültür ve ahlakını yozlaştırmakla suçluyordu. "Bunlar Türkiye'deki kültür ihtilalinin dama taşıdır. Bir insan hem erkek hem kadın olamaz. Eğer erkeklerse erkek gibi olsunlar. Kadın gibi etek giyip dekolte kıyafetler giymesinler." Nazım ekliyordu "Bunlar, Türk toplumunu kalbinden bıçaklıyor. Hakkıyla şöhret olan, albümleri milyon satan sanatçılar TV'de bunlar kadar gözükmüyor. Bu bir dışardan enjektedir."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır