kapat
16.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Türk genci Paris'in yeni striptiz kralı

Murat Atık, Fransa'ya işçi olarak giden bir babanın oğlu. Eğlence sektöründe uzmanlaşan Murat Atık, dünyaca ünlü Lido ve Moulin Rouge'un sahibi Clerico'ya ortak olup

Stringfellows striptiz kulüpleri zincirinin Paris şubesini açtı. Londra başta olmak üzere birçok kentte büyük rağbet gören striptiz kulübü zinciri Stringfellows'un Paris şubesi, 34 yaşındaki Türk genci Murat Atık tarafından açıldı. Kulübü, Lido ve Moulin Rouge kabarelerinin sahibi Clerico ile ortaklaşa açan Atık, bir süre sonra Madrid şubesini de kuracağını ve ayrıca uzun vadede Türkiye'de benzeri bir mekan açmayı hedeflediğini ifade etti. Paris'in 17'nci bölgesindeki Stringfellows'un açılışı önceki gece muhteşem bir partisi ile gerçekleşti. Açılışı Türk basınından sadece SABAH izledi.

AVRUPA LİSANSI MURAT'IN
Kulüp ilk kez 1985'te İngiliz, Peter Stringfellows tarafından açıldı. Londra'da ilgi görünce bir kulüp zinciri oluşturuldu ve Peter Stringfellows buna kendi soyadını verdi. Londra'dan sonra New York, Dublin ve Los Angeles'ta da mekanlar açıldı.

Derken bugün 62 yaşında olan Peter Stringfellows emekli olmaya karar vererek kulüplerini bir bir kapatmaya başladı. Halen İngiltere'de faaliyet gösteren 4 klübün sahibi olan Stringfellows, Paris ve Londra eğlence dünyasında kısa sürede büyük bir ün sağlayan Murat Atık'a, kulüplerinin Avrupa lisansını sattı.

TÜRK KIZLARI DA ÇALIŞACAK
Elindeki tüm sermayeyi kulübün lisansı için harcayan Murat Atık, Paris'te hedeflediği mekanı açabilmek için iki ünlü kabarenin; Lido ve Moulin Rouge'un sahibi Clerico ile ortak oldu. Ardından da 17'inci bölgedeki Ternes Caddesi'ndeki yer ayarlandı. İngiltere'deki merkezden her ay 40 yeni kız getireceğini belirten Murat Atık, bu zincirde Türk kızlarının da çalıştığını belirtiyor ve önümüzdeki ay 3 Türk kızını dans ettireceğini söylüyor.

KULÜBÜN SİMGESİ KELEBEK
Kulüpteki kızlar büyük bir disiplin içinde çalışıyor. İsteyen müşterilere 20 euro (yaklaşık 25 milyon lira) karşılığında özel olarak dansedebiliyorlar. Ancak kızlara dokunmak yasak.

Uyarılan müşteri yine de dokunmaya çalışırsa derhal klüpten atılıyor. Yaş ortalaması 22 olan kızlar farklı milletlerden ancak çalışma lisansları İngiltere'de yapılıyor. Murat Atık, Stringfellows zincirinin sembolünün kelebek olduğunu ifade etti. Kelebeklerin çok az ömürlü olduğunu kaydeden Atık, bu tür eğlencelerinde çok kısa anlar için insanlara unutulmaz zevkler tattırdığını kaydediyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır