kapat
02.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kanarya kaptı kaçtı
Herkes "4-5 olur" derken, Rize sazı eline aldı. Koray'ın penaltısı farkı bire indirdi. Takımını ıslıklayan taraftar adeta maç bitsin diye dua etti. Fenerbahçe-Rize maçında tribünlere koşan sarı-lacivertliler, "Bu stat derbiler dışında zor dolar" iddialarına da cevap verdi. Maç öncesinde futbolcularından sıkı pres istemişti...
Tüm Metin

  İyi basladık kötü bitti
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, 2-1'lik Rize galibiyetinin ardından orta sahayı eleştirdi: "Oyun için söyleyecek bir şey yok. Her hafta aynı. İyi başladık ve 2-0 öne geçtik. Ama yine görüldü ki rakibin sayısal eksikliği bizim için avantaj değil. Eksik rakibe karşı hangi antrenör takımını geri çeker? Bu böyle gitmez.
Tüm Metin

  Yıldırım: F.Bahçe için kongreye
Yıllık üye aidatının 600 bin liradan 50 milyon liraya çıkartılmasına karşı çıkanlara en iyi cevabı onlar verecektir. Eğer bu kabul edilmezse bende hayal kırıklığı yaratır. Taraftar, her hafta 30-40 milyon verip maça geliyor." Yıldırım, Raif Dinçkök'ü tekrar yönetime girmesi için ikna etti.
Tüm Metin

  Revivo Antalya'ya zor
F.Bahçe'ye kötü haber... Maçta sol ayak bileğinden sakatlanan Revivo'nun Antalya maçında oynamasının çok zor olduğu bildirildi. Hemen tedavisine başlanan Revivo'nun durumu hafta içinde kesinleşecek. Maça iğne ile çıkan Rüştü'ye karşılaşma sonrası serum tedavisi yapıldı. Milli kaleci geceyi Samandıra'da geçirdi.
Tüm Metin

  Tuzağa düşmeyin
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Yozgat maçı öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda çeşitli uyarılarda bulundu. "Bu maçı kazanın, hafta sonunu keyifli bir şekilde geçirelim" diyen Engin, sarı kart cezası sınırındaki Tayfur, Tümer ve İlhan'dan çok dikkatli olmalarını isterken, "Haftaya G.Saray maçı var.
Tüm Metin

  Ahmet'e terapi
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, son 5 maçta gol atamayan ve formsuzluğuyla eleştirilen Ahmet Dursun'la özel olarak ilgileniyor. Yıldız oyuncuyu sürekli motive etmeye çalışan Daum, Ahmet'ten Yozgat maçında patlama yapmasını istedi. Dün basına kapalı yaptığı idmandan sonra kampa giren Beşiktaş'ta...
Tüm Metin

  Sami Yen yetmez
G.Saray'da yarın oynanacak Göztepe maçının hazırlıkları sürerken, teknik direktör Lucescu futbolcularını uyardı. Romen hoca, Ali Sami Yen Stadı'nda aldığı başarılı sonuçları deplasmanlarda tekrarlayamayan sarı-kırmızılılara şunları söyledi: "Avrupa'da oynadığınız başarılı futbolu Göztepe maçında da sürdürüp...
Tüm Metin

  Pazara kadro değişiyor
Capone'nin dönmesiyle defansta Victoria ve Perez'i yedeğe alacak olan Romen hoca, Emre ve Bülent'e de savunmada görev verip takımı sahaya 3-5-2 kurgusuyla çıkaracak. Orta sahada da Berkant yedek kulübesine oturacak; Arif orta sahaya geçerken, forvette Ümit Karan-Niculescu ikilisi oynayacak.
Tüm Metin

  Şölen başlıyor
Ve efsane geri döndü. Meraklılarının Ekim ayından beklediği Formula 1 Dünya Şampiyonası yarın sabah 05.00'te Avustralya'nın Melbourne kentinde start alıyor. GP'yi NTV canlı olarak yayınlayacak. 11 takım ve 22 pilot, dünyanın en hızlısı olmanın hesaplarını yapacak. Alman Michael Schumacher...
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Basketbolda Türk Telekom, deplasmanda İTÜ'yü 81-75 yendi. Maçın ilk periyodunda Jennings'in sayılarıyla 7. dakikada 20-15 üstünlük yakalayan İTÜ, pota altında Mutavdzic'i durduramayınca Telekom bu oyuncunun sayılarıyla 1. periyodu 27-22 önde geçti. Telekom devreyi de 38-37 önde kapadı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır