kapat
02.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ve simdi de karşınızda Yılmaz Erdoğan
Erdoğan, 'Cebimde Kelimeler' adlı tek kişilik gösterisiyle yine herkesi gülmekten kırdı geçirdi.Bir aydır birlikte olan Yılmaz Erdoğan ve Sinem Güven özel bir gecede birlikte sahneye çıkarak iş ortağı oldular. Ünlü komedyen Yılmaz Erdoğan ile başarılı manken Sinem Güven arasında yaşanan aşk gün geçtikçe daha da alevleniyor.
Tüm Metin

  Ben işime onlardan daha saygılıyım
Televizyon işlerinin yoğunluğu nedeniyle aralarındaki ortaklığa son verdiğini söyleyen Ece, "Ben işime Nefise ve Ebru'dan çok daha saygılıydım" dedi. Kendisinin ayrılmasının ardından Çağla Şikel, Tuğba Özay ve Aysun Kayacı'nın mekana ortak olmasına da değinen Ece Erken, "Onların hepsi manken.
Tüm Metin

  Bu reklamlar kaçırılmaz
Gülse Birsel'in sunuculuğunu üstlendigi GAG adlı program, reklamları televizyon izleyicisinin kumanda aleti ile barıştıracak. Latin Amerika'dan Uzakdoğu'ya bütün dünya reklamlarından ve eskiden ekranlara gelen Türk reklamlarının unutulmazlarından seçilen reklamlar yeniden gözler önüne serilecek.
Tüm Metin

  İtalya'da evlendi
Başına gelen kötü olaylarda kendisine destek olan ve bir an olsun yalnız bırakmayan İtalyan sevgilisi Rafuel Divita ile dünyaevine giren Zümre, İtalyan vatandaşı oldu. Türkiye'de hiç dostu olmadığını söyleyerek gözyaşları içinde Türkiye'yi terk eden Zümre, sevgilisi Rafuel ile birlikte İtalya'ya yerleşti.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır