kapat
02.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Yapmayı düşündüğünüz yeniliklerin sizi fazlasıyla motive edebileceği bugün iş ve aile ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz. Terazideki Ayın konumu nedenini tam olarak belirleyemediğiniz konular yüzünden sıkıntı yaşayabileceğinizi açıklıyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün Terazideki Ayın konumu ikili ilişkileriniz konusunda zorluk yaşayabileceğinize dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle birlikte olmaktan zevk duyabilir onlarla olma isteği duyabilir ama zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ayın durumu ikili ilişkilerde gerilim yaşayabileceğinizi belirtiyor. Günlük işlerinizi konusunda titiz ve enerjik davranabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışmalar yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yöneticiniz Ayın Uranüsle etkileşimi aşk yaşantınızda sizi hem mutlu hem de huzursuz edebilecek gelişmelerle karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tartışmalar sevginize katkıda bulunabilir ve kıskançlık hisleriniz aşırıya varmadığı sürece mutlu olabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün Terazi burcundaki Ayın etkilerini güvenliğiniz ve yaşadığınız yerle ilgili konularda hissedebilirsiniz.. Ailenizle ve evinizle ilgili düşüncelerinizde olumlu değişimler gözlenebilir. Bugün sevdiklerinizin ve ailenizin üstüne fazlasıyla düşmeniz mümkün.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün Terazide ilerleyen Ayın burcunuza oluşturacağı açının olumlu etkileri kendinizi ödüllendirme isteğinizi güçlendiriyor. Çevresel şartları kolaylıkla değerlendirebileceğiniz bugün yeteneklerinizden her konuda yararlanabilirsiniz. Enerjinizi iyi yönlendirmelisiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Burcunuzda ilerleyen Ayın motive edici etkilerini gözlüyorsunuz. Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başarılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz. Beklenmedik para hareketleri olabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün kendinize ve sevdiklerinize biraz daha objektif bir gözle yaklaşmaya çalışmalısınız. Ayın Uranüsle rahat açısı yapmak istediğiniz yenilikler için motivasyonlarınızın yüksek olduğunu belirtirken hedef belirlemeye dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Terazideki Ay bilinçaltınızdan kaynaklanan sıkıntılar yaratabilir. Duygularınızın oldukça hassas olacağı bugün çevrenizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. Bilinçaltı problemlerinizden rahatlatıcı çalışmalar yaparak uzaklaşabilirsiniz..


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün enerjinizi idealist çalışmalarınıza yönlendirmek isteyebileceğiniz gözleniyor.. Fikirlerinizi uygulayabileceğiniz yepyeni projelerde yer almak sizi mutlu edebilir. Maddi desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz bugün dostlarınızdan yardım görebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Meslek yaşantınızda beklenmedik girişimler yapıp fikirlerinizi uygulayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınıza hakim olamamak yüzünden arkadaşlarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün kişisel isteklerinizi gerçekleştirme konusunda ısrarlı olabileceğiniz görülüyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Terazideki Ayın durumu bugün seyahatler konusunda yüksek motivasyonlar verebilir. Ay Uranüs rahat ilişkisi sayesinde etrafınızla oldukça barışık olabilir yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz. İş konusndaki motivasyonlarınız yükseliyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır