kapat
01.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Reha Muhtar sarhoş muydu?

Ateş Hattı'nda konukları tarafından alkollü olmakla suçlanan Reha Muhtar programı "Atatürk de Cumhuriyet'i içki masasında kurmuştu" diye bitirince RTÜK'e şikayet telefonları yağmaya başladı
Reha Muhtar'ın sunduğu Ateş Hattı programının önceki akşam yayınlanan bölümü çok sayıda izleyicinin tepkisine neden oldu. Konukların "seviyesiz" tartıştığını, Reha Muhtar'ın alkollü yayına çıktığını söyleyenler, "Bu adam sarhoş. Atatürk ve İslamiyet hakkında saçma sapan konuşuyor. Program yayından kaldırılsın" talebinde bulundu. SABAH'a bilgi veren RTÜK yetkilileri, program kasetinin yayın izleme ve değerlendirme uzmanları tarafından izleneceğini ve hazırlanacak raporun Üst Kurul'da değerlendirileceğini söylediler.

KAHVE FİNCANINDA VİSKİ
Peki, izleyenlerin yoğun tepkisiyle karşılanan önceki geceki Ateş Hattı'nda neler yaşandı?

Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Reha Muhtar'ın hazırlayıp sunduğu programın konusu İslamiyet'te büyünün ve falın olup olmadığıydı. Programa davetli medyum ve falcılar Muhtar'ın sorularını yanıtladı. Medyum Ahsen Işıldar'ın 16 kısır erkeği sağlığına kavuşturduğunu ve çocuk sahibi yaptığını söylemesinin ardından; Muhtar konuğunu hafif 'alaycı' bir üslupla soru yağmuruna tuttu. "Erkeklerin spermini nasıl artırıyorsunuz? Zayıflamak için ayet okudunuz mu?" gibi soruların ardından Muhtar hiç beklemediği bir atakla karşılaştı. Medyum Işıldar'ın 'Sizin alkol probleminize de yardımcı olabilirim' demesiyle bir anda 'şoka' giren Muhtar'ın ilk tepkisi 'Anlayamadım?' oldu. Uzunca bir süre Işıldar'ın bu cümlesine yanıt vermeyen ve program içinde 'Söyleyeceklerim var Ahsen Hanım'a.. Az sonra.. Az sonra..' diyen Muhtar'a konuklardan birinin "İslamiyet'i konuşuyoruz ama sizin kahve fincanınızın içinde viski var" demesi de programın ateşini yükselten bir başka diyalog yarattı. Muhtar, kendisine alkol konusunda yapılan eleştiri ve programda girilen polemiği "Atatürk Cumhuriyet'i içki masasında kurmuştu' cümlesiyle bitirdi.

Bülent Ersoy'a büyü yaptırdın!
Programda ilgi uyandıran bir diğer konu ise Medyum Reha'nın Yılmaz Morgül'ün kendisine Bülent Ersoy'un yaptırdığı büyüyü bozmak için 5 bin mark ödediği iddiası oldu. İddia karşısında zor anlar yaşayan Morgül, "Ben bir Cumhuriyet çocuğuyum. Allah ikimize de ses vermiş" diye kendini savundu. Program sonunda görüşünü aldığımız Morgül "Bülent Hanım'a saygıda hiç kusur etmedim. İsterdim ki canlı yayına katılarak beni aklasın" diyerek kırgınlığını dile getirirken, Bülent Ersoy, Morgül'ün kendisine büyü yaptırdığına zaten inanmadığını ve şarlatan iki medyumun oyununa alet olmamak için programa katılmadığını açıkladı.

Alper URUŞ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır