kapat
01.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Yılların Maksim'i resim galerisi oldu
İstanbul gece hayatının en önemli mekânlarından biri oldu yıllar boyunca Taksim Maksim Gazinosu. Fahrettin Aslan'ın sahibi olduğu gazino, Türk sanat müziğinin en büyük assolistlerine ev sahipliği yaptı. Ancak bugünlerde bambaşka bir sanat dalına kapılarını açtı Maksim.
Tüm Metin

  Tarkan da özgür oldu
Kampanyanın devamı, Hazır Kart ve Turkcell abonelerinin 2277'ye kısa mesaj olarak gönderecekleri senaryo önerileri arasından belirlenecek. Kampanya, yaklaşık 12 milyon Turkcell abonesini SMS yoluyla içine alan interaktif boyutuyla alanında dünyadaki ilklerden biri olarak nitelendiriliyor.
Tüm Metin

  Playboy bebeklerinin bebeklerini yaptılar
Playboy güzellerinin oyuncaklarını üretme hakkını alan Stronghold firması ilk olarak 1997 Playboy güzeli seçilen Victoria Silvstedt'in oyuncağını üretti. 35 santimetre uzunluğundaki oyuncak bebek 50 dolara Mart ayından itibaren satılmaya başlanacak. 50 dolarlık Playboy bebeklerinin, şimdiden büyük ilgi gördüğü belirtildi.
Tüm Metin

  Evlenmek istiyor
Ailesiyle gittiği Almanya'da yaşarken 23 yaşında girdiği Avrupa-Türk Güzellik Yarışmasında birinci olan Kirpikçioğlu, diksiyon ve oyunculuk dersleri alarak yarışma sonrası da adından söz ettirmeyi başardı. İyi bir anne ve evinin kadını olmayı düşleyen Kirpikçioğlu, bir yıldan fazla süredir birlikte olduğu işadamı Aykut Saral...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır