kapat
01.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hüsnü Albayım kurtardı
Salkım Hanımın Taneleri filminin TRT'de gösterilmesiyle Türkiye gündemine yerleşen Varlık Vergisi'nin canlı tanıkları SABAH'a konuştu... Onlardan biri 90 yaşındaki Agop Ayvaz... 50 yıl ara vermeden 'Kulis' adında bir sanat dergisini çıkarmayı başarmış, tiyatronun duayenlerinden Necdet Mahfi Ayral'la tatlı tatlı...
Tüm Metin

  Babayı şok eden sonuç
Mart ayından beri kayıp olan ve polis babası Sabri Durgun tarafından duvar ilanları ile aranan İstanbul Hukuk Fakültesi öğrencisi Yasemin'in parçalanarak öldürüldüğü kesinleşti. Bu korkunç gerçek, genç kızın kaybolduğu gün Beyoğlu'nun arka sokaklarında bulunan kesik bir kadın bacağına yapılan DNA testi ile ortaya çıktı.
Tüm Metin

  Korkunç sır
Beykoz'da, 1996'da, Parlak Ailesi'nin bekar kızı Gülsen Parlak, yasak bir ilişki sonucu hamile kaldı. Hamileliğini ailesinden saklamaya çalışan Gülsen'in doğum sancıları başlayınca gerçek ortaya çıktı. Ve Gülsen nurtopu gibi bir erkek çocuk dünyaya getirdi.
Tüm Metin

  İkizlerin 27 yıllık dramı
Erzincan'da 30 Kasım 1958 tarihinde, tek yumurta ikizi olarak dünyaya gelen Fırat İstanbul'da Zeytinburnu'ndaki İhsan Mermerci Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni kazanan Murat ise birinci sınıftan sonra rahatsızlandı.
Tüm Metin

  Atlas halı yandı
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Vakıflar köyünde bulunan Atlas Halı Fabrikası'nın dokuma bölümünde yangın çıktı. Tekirdağ Belediyesi ve çevredeki 13 ilçe ve beldeden giden itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın yaklaşık 4 saatte kontrol altına alındı.
Tüm Metin

  Komiser fidyeci çıktı
İstanbul Avcılar'da komiser olarak görev yapan Müjdat Arayan ve beraberindeki Hüseyin Barkın ile Levent Aslan, İstanbul'da Bulgaristan vatandaşı Stoyan Dimitrov Getser ve Makedonya vatandaşı Abdula Sehi'yi uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına aldılar.
Tüm Metin

  Emekli memuru öldüren haciz
Evinin önünde polis ve haciz memurlarını görünce fenalık geçiren Öngören'in eşi Fatma Öngören, eşinin kalbinden rahatsız olduğunu belirterek, "Onlara yalvardım ama dinlemediler. Haklarında davacı olacağım" diye konuştu.
Tüm Metin

  Akit Gazetesi kapanıyor
Akit Gazetesi köşe yazarlarından Hasan Karakaya, dünkü köşesinde kaleme aldığı "Kına Yaksınlar" başlıklı yazısında "Sondan bir önceki yazı olacak" ifadesini kullandı. 1993 yılında Aksaray'da küçük bir dairede yayın hayatına atılan ve radikal dinci kesimin sözcülüğünü üstlenen Akit Gazetesi'nin 200 çalışanı bulunuyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır