kapat
01.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 
GÜNGÖR MENGİ
Savaş ve bedel
Terörizmin insanlığın başına belâlar açacağı, ölümü göze almış çılgınların büyük felâketler yaratabileceği tahmin ediliyordu.

ÇETİN ALTAN
'Olmaz' demenin ince yöntemleri
Çocuk büyüdü, geldi onsekizine; aklını ta küçük yaştan beri taktırdığı, dededen kalma köstekli altın cep saatini istemeye başladı: Baba artık büyüdüm, o saati ne zaman vereceksin bana, deyip duruyor.

HAŞMET BABAOĞLU
Jordan geri döndü
Zirvede bırakmak! İsteriz ki, başarılı ünlüler zirvedeyken bıraksınlar...

YAVUZ DONAT
Ekmeğe zam
Ankara'nın Yıldız semtinde... Çankaya Köşkü'nün hemen arkasında... Başbakan'ın, bakanların yolunun üzerinde bir "Halk Ekmek" büfesi var.

ATİLLA DORSAY
Portakal mevsimi
Türk sinemasının Oscar ödülleri olarak kabul edilen, geleneksel Altın Portakal Film Festivali'nin 38'incisi bugün Antalya'da başlıyor

SELAHATTİN DUMAN
Köprünün altı tarla, harla Karabaş harla..
Bodrum ve çevresinde ne kadar yerleşme merkezi varsa silme köpek dolmuş.. Her yabancı turiste ortalama bir köpek düşüyor.. O yüzden köpeğini "cinsel tacizden" korumaya çalışan turistin bir saniye bile boş bulunmaması lazım..

OKAY GÖNENSİN
Savaşta gazetecilik
Bir kez savaş ortamına girildi mi, taraflar ister "demokrasi", ister "diktatörlük" olsun; "haber"e ve gazetecilere karşı tavırları değişmiyor. Bütün tarafların istediği, gazetecinin o tarafın "istediği" şekilde haber yazmasıdır.

RUHAT MENGİ
Bize konuşmayan STK lâzım!
TÜSİAD Başkanı'nın "Türkiye'deki mevcut yönetimin zafiyeti, Seçim ve Partiler kanunları değişikliklerinin en kısa zamanda çıkarılma zorunluluğu ve bunlar yapılıp kriz dönemi atlatıldıktan sonra da seçime gidilmesi gerektiği" ile ilgili son konuşmasına medyadan kızanlar var.

YAVUZ SEMERCİ
Trene bakar gibi bakıyoruz
Rıdvan Budak, Türkiye'nin freni patlamış kamyon gibi olduğunu vurguladı ve ekledi: Ama hepimiz trene bakar gibi seyrediyoruz. Deklarasyon, biraz da bu gidişi sadece izlemek istemeyenlerin sesiydi

SEDAT SERTOĞLU
Günaydın...
Yeni mi uyanıyor iş dünyası? Yeni mi farkediyorlar siyasette kalite ve bilginin önemini? Bu yüzden mi siyasete yakın olmak, hatta içinde olmaktan söz ediyorlar artık?

MEHMET TEZKAN
Sezer Meclis'te dibe vuran Türkiye'yi anlatacak mı?
Anayasa yorgunu Meclis, yeni yasama yılını bugün açıyor..

ABDURRAHMAN YILDIRIM
Tek umut revizyonda
Kâbus gibi yaşanan 2001 yılı ardından 2002'nin nasıl şekilleneğinin belli olacağı günlerdeyiz. Ekonomi yönetimi 2002 hedefleri için Ankara çalışmasından sonra şimdi de Amerika'da.

www.superbahis.com


www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır