kapat
01.10.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.ekdilamerica.com
Dünyadan
Spor
banner
Magazin
Kampüs
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Kendinizi fazla zorlamamanız gereken bir günde bulunuyorsunuz. Fiziksel enerjinizi bugün düşürmemeye bakın. Hastalanma ihtimaliniz olabilir. Beğeneceğiniz birisiyle tanışabilirsiniz. Şansınızı değerlendirmek sizin elinizde.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Sahip olduğunuz şeyleri paylaşma konusunda katı bir tutum içine girebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanların beklentilerini karşılamak konusunda gönülsüz bir tutum içine girebilirsiniz. Kendinize özel bir zaman ayırmalısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Eşiniz veya sevgilinizin sizinle daha fazla zaman geçirmesini isteyebilirsiniz. Bunu güzel bir ifadeyle dile getiremelisiniz. Parasal konularda kazançlı olabileceğiniz,yanısıra yatırım yapabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bu gün canınız ikili ilişkilerden dolayı sıkılabilir. İnsanların sizi anlamadıklarını düşünebilirsiniz. Duygularınızın yoğunlaşarak kafanızı karıştırmasına sakın izin vermeyin. Balıktaki Ay sayesinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Parasal harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir günde bulunuyorsunuz. Yatırım için uygun bir dönemde bulunduğunuzdan hesabınızı iyi yapmanız gerekiyor. Sevdiklerinize cömert davranıyorsunuz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Yaşadığınız bir dizi olay sonucunda bu gün prensiplerinizden ödün vermek zorunda kalabilirsiniz. Olaylardan ders almaya bakın. Alışverişe çıkabilir , kendiniz ve sevdikleriniz için güzel hediyeler alabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Burcunuzdaki Güneşin Neptünle olumlu etkileşimi yaratıcılığınızı destekliyor. Duygusal yaşamınızda da esinlenmelere açıksınız. Kendinizi iyi ifade ettiğiniz taktirde her türlü sorun anında çözümlenecektir. İşinizde ki gelişmeler mutluluk verici.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bu gün kendinizi iyi hissedecek ve zamanınızı çok verimli ,yoğun bir şekilde geçireceksiniz. Yolda aniden karşılaşacağınız bir olay sizi biraz gerginleştirebilir. Mümkün olduğu kadar gizli buluşmalardan uzak durun.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bu gün kendinizi biraz huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Eleştiri ve nasihatlere kapalı konumdasınız. Arkadaşlarınızın sizi sevdiklerinden dolayı eleştirdiklerini anlamak istemeyebilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın desteğini alarak rahatlayacaksınız.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Enerjinizin düştüğü, kendinizi mutlu hissedebilmek için zorlandığınız bir gün. İlişkilerinizdeki problemleri artık kaldırabilecek bir ruh hali içinde değilsiniz. Bugün mümkünse bedenen kendinizi yormamaya bakın.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzdaki Neptünün Güneşle rahat etkileşimini yaşamınızın bir çok alanında hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz her türlü konu sizi cezbediyor. Uzak bir yerle görüşme yapıp yeni bağlantılar edinebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Burcunuzdaki Ay motivasyonlarınızı arttırıcı etkiler veriyor.İş yorgunluğunuzu arkadaşlarınızla geçireceğiniz güzel saatlerle üstünüzden atacaksınız. Olaylar karşısında sevgilinizle fikir birliği içinde olmak size güven ve mutluluk veriyor


 


www.superbahis.com
www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır