kapat
01.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Bostancıoğlu'ndan faturalara itiraz
Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu, bakanlığının bütçesinin yetersiz olduğundan yakınarak, "bakanlığın bütçesi yüzde 100 artırılmalı" dedi. Bostancıoğlu, ibadethanelerdeki gibi okullardan da elektrik, su parası alınmamasını istedi.

Taşar: Bakanlık sayısı azaltılmalı
Turizm Bakanı Mustafa Taşar, Türkiye'de bakanlık sayısının fazla olduğunu düşenenler tarafında olduğunu söyledi. Taşar "3-4 Devlet Bakanı ve 22 bakanlığın yeterli olduğunu düşünüyorum. Eskiden olduğu gibi Kültür ve Turizm Bakanlıklarının birleştirilmesi gerektiği düşüncesindeyim" dedi.

Ulaştırma Bakanlığı'nın yeni Müsteşar Yardımcısı: Selçuk Coşkun
Ulaştırma Bakanı Oktay Vural'ın talimatıyla Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na Selçuk Coşkun atandı. Ayrıca, Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcılığına, Daire Başkanı Faruk Özlü atandı. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas Kurulu Üyeliği'ne de Prof. Dr. Hayrünnisa Denktaş sözleşmeli olarak atandı.

ABD'nin Connecticut eyaleti de 30 Ağustos'u kutlama kararı aldı
ABD'de Alabama'dan sonra Connecticut'ta da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın kutlanması kararı alındı. Hartford Belediye Başkanı Michael Peters'in imzaladığı kararnameyle 30 Ağustos, "Türkiye'nin zafer Bayramı'nı Kutlama Günü" ilan edildi. Kararda, Türk asıllı Amerikalıların 1922'de atalarının çektiği acılardan üzüntü duyduğu kaydedildi.

Sincan'da içki yasaklamak için sahte evrak düzenlendi
28 Şubat'ta tankların geçtiği Ankara'nın Sincan ilçesinde yine "İçki tartışması" çıktı. Belediye'nin içki satışına engel olma ısrarı nedeniyle Belediye İmar İşleri Müdürü'nün de aralarında olduğu 4 belediye görevlisi için "evrakta sahtecilik" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

F tipi cezaevlerini protestoda ölenlerin sayısı 32'ye çıktı
F tipi cezaevlerini protesto için mahkum ve yakınlarının başlattığı ölüm orucunda dün Hülya Şimşek de can verdi. Ölüm orucunda bugüne kadar ölenlerin sayısı 32'ye çıktı. Bu arada 'Hayata Dönüş Operasyonu'nda Ümraniye Cezaevi'ndeki çıkan olaylarla ilgili dün görülen davada 399 sanık tahliye oldu.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır