kapat
01.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün Kova'da birleşen Uranüs ve Ay, sizde arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular yaratabilir. İlişkilerinizde yenilikçi ve idealist tutumlar içine girmeniz mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Kova'daki Ay'la birleşen Uranüs'ün burcunuza gerçekleştirdiği zorlu etkileşim, bugün sizde isyankârlık duygusu yaratabilir.Yöneticiniz Venüs'ün Neptün'le karşıt açısı, aşk konusunda yanılgılar yaşayabileceğinizi belirtiyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kova'da birleşen Uranüs ve Ay bugün yüksek öğrenim gören ve uzun yolculuklar düşünen sizlere ani ve güzel fırsatlar getirebilir. Yeni ve ilginç olan her şeye karşı motivasyonunuz artıyor. Aşkta şanslı rastlantılar yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün sezgilerinizde ani bir artışla birlikte nedensiz huzursuzluk duyguları yaşayabilirsiniz. Ay'ın Uranüs'le birleşiyor olması, paylaşımlarınızda ani ve duygusal kararlar almanıza neden olabilir. İletişime ağırlık vermelisiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün birleşen Uranüs ve Ay'ın etkilerini ikili ilişkileriniz üzerinde hissedebilirsiniz. Ayrıca burcunuzdaki Venüs'ün Neptün'le karşıt açısı yüzünden birbirinizin isteklerini anlayabilir fakat zaman zaman ters düşerek çatışmalar yaşayabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün Kova'da birleşen Uranüs ve Ay, sizi sağlığınız ve günlük işlerinizde zorlayabilir. Geçmişteki çabalarınızın ödüllerini alabilir, fakat zaman zaman aşırı davranabilme eğiliminizle çalışma arkadaşlarınızı şaşırtabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kova'da birleşen Uranüs ve Ay, aşkta mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler vaat ediyor. Duygularınız değişken olmasına rağmen ilişkileriniz bu durumdan pozitif etkilenebilir. Toplum yaşamınızda zevkli anlar yaşayabileceğiniz bir gün.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kova'daki Uranüs ve Ay'ın gerçekleştirdiği sert etkileşim, ikili ilişkileriniz ve aile yaşamınızda gerilim yaratabilir Maddi konulardaki belirsizliklere ve değişimlere hazırlıklı olun.Venüs-Neptün karşıtlığı duygusal yaşamınızı negatif etkileyebilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün yakın çevrenizde ilginç koşullarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenim ve iletişim konularında beklenmedik değişimler gerçekleşebilir ve bunlar sizin lehinize işleyebilir. Birçok yolculuk yapma fırsatına sahipsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Maddi konulara geleneksel olmayan yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Ayaklarınız yere basmasına rağmen aldatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.Şansınızı aşırı zorlamamalısınız.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzda birleşen Uranüs ve Ay'ın belirsizlik ve çekicilik veren etkilerini yaşamınızın her alanında hissedeceksiniz. Venüs-Neptün karşıtlığının etkisiyle aşkta alışılmadık kararlar alabilir, beklenmedik davranışlar sergileyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün Venüs'ün Neptün'le karşıtlığı, aşk yaşamınızda dalgalanmalar yaratabilir. Sezgilerinizin artacak ve planlama yeteneğinizi uygulayacağınız alanlar keşfedebilirsiniz. Jüpiter aşık olma ve sevme isteğinizi artırıyor.


 


www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır