kapat
01.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Erbakan'la düğünden düğüne görüşüyoruz


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yasaklı lider Necmettin Erbakan ile "Düğünden düğüne görüşüyoruz" açıklaması yaptı.
AK Parti lideri Erdoğan, Suudi Arabistan televizyonu Al-Jazeera'ya verdiği röportajda partisine ve kendisine ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin kurulmasıyla birlikte kendisi ve partisi aleyhinde bir propaganda başladığını söyleyen muhabirin, bu konudaki sorusuna Erdoğan, "Medya aracılığı ile alehte propagandaya başladılar" cevabı verdi.

Recep Tayyip Erdoğan, "Necmettin Erbakan ile aranızda herhangi bir sorun var mı?" şeklindeki soruya ise "Tabii aramızdaki eski samimi ortam yok artık. Daha önce hem kişisel hem de teşkilattan dolayı sıkı bağımız vardı. Şimdi sadece düğünde, nikahta görüşüyoruz, fakat aramızda herhangi bir hasımlık da yok. Biz sadece parti programı konusunda anlaşamadık hepsi bu" karşılığını verdi. Erdoğan, "Sizi nasıl tanımlayabiliriz" sorusuna ise, "Ben muhafazakar demokratım" karşılığını verdi. Erdoğan ayrıca Atatürk'ü Mandela ve Gandhi ile birlikte dünyadaki en önemli kişiler arasında gösterdi.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır