kapat
01.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


İlk maç hep zordur

Oyuncuların fazla istekli ve arzulu olması stres yarattı. Zor bir galibiyet aldık ama daha iyi olacağız

Uzun bir hazırlık döneminden sonra, ilk resmi maçımızı oynadık. Oyuncuların inanılmaz derecede istekli ve arzulu oluşları ve bir an önce farka ulaşmak istemeleri takımda stres yarattı. Bunun yüzünden de her zaman kolayca yaptığımız bazı detaylarda zorlandık.

Maça tutuk başladık. İlk periyodun ikinci 5 dakikasında iyi savunma yapıp fast-breakler bulduk. Bu bölümde öne fırladık. Ancak ikinci periyotta inisiyatifi yine Letonya'ya kaptırdık. Bu bölümde ise Allahtan sayı yükümüzü uzun adamlarımız Mirsad ve Hüseyin Beşok sırtladı. Dış adamlarımız ise suskundu.

İyi savunma rahatlattı

2. devrenin kilit noktası 25. dakikadan itibaren iyi savunma yapmayı hatırlamamızdı. İbrahim'in de skora katkı yapmaya başlaması ve Mirsad'ın tüm maç boyunca gösterdiği performansı sürdürmesiyle son periyoda önde girdi. Herşeye rağmen 4. periyotta oldukça zorlandık ama maçı da kazandık.

Rakip beklediğimizden daha iyi çıktı. Evsahibi bir takıma karşı, nasıl oynamaları gerektiğini iyi biliyorlardı. Oyunun temposunu yavaşlattılar. Dış şutlarda da bize oranla çok üstündüler. Onların üçlük yüzdesi 46, bizimki ise 24'tü.

Yolumuza devam ediyoruz. Gün geçtikçe stresimizi atıp, daha rahat istediklerimizi başaracağız.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır