kapat
01.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Sosyetik hırsız!


Mehmet Aslantuğ, atv'nin yeni dönemde iddialı yapımlarından 'Hırsız'da gündüz saygın ve başarılı bir TV yıldızı, geceyse usta bir hırsız rolünde...
Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Müjdat Gezen ve Betül Şahin'in yer aldığı "Hırsız" bu yılın en çok konuşulan yapımlarından olacağa benziyor. Zira dizi oldukça güçlü bir oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor. Atv'de yayınlanacak olan dizinin oyuncuları dün basın tanıtımı için Swiss Otel'deydi. Dizinin yapımcılığını Osman Yağmurdereli, yönetmenliğini Veli Çelik üstlendi.

EKİM'DE EKRANDA
Ekim'de izleyiciyle buluşacak olan Hırsız'ın konusu kısaca şöyle: Adil Alemdar (Mehmet Aslantuğ) ünlü bir TV yıldızıdır. Emektarı Sırrı (Müjdat Gezen) ile yaşamaktadır. Sosyetenin de gözde bekarlarından olan Adil'in, Sırrı'dan başka kimsenin bilmediği bir işi daha vardır. Geceleri zenginlerden ustaca çaldıklarını fakir hastalara dağıtmaktadır. ..

DEĞİŞİKLİK YAPMA ZAMANI
Aslantuğ, bu kez farklı bir rolde oynamaktan oldukça memnun: " Hep mükemmel, doğru karakterleri oynadım. Artık biraz değişiklik yapmanın zamanıydı. Bu dizideki Adil de kötü bir adam değil ama biraz çılgın. Konusu itibariyle bu dizi ne çağdaş Arsen Lupen ne de Robin Hood uyarlaması. İkisinden de tatların olduğu özgün bir çalışma."

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır