kapat
01.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hız hayatlarını biçti


Elif otomobille aşırı hız yapınca arkadaşı Merve'nin ölümüne neden oldu. Ölümle pençeleşti, suçluluk duygusuyla kavruldu. Şimdi de hapse girecek
Üniversite öğrencisi iki arkadaşın hayatı bir trafik kazasıyla karardı. 21 yaşındaki Elif Bülbüloğlu, en sevdiği arkadaşı Merve Akyazıcı ile çıktığı bir araba gezintisi sonunda hem can dostunu hem de hayallerini yitirdi.

KARDEŞ GİBİYDİLER
DYP Trabzon İl Başkanı Bekir Bülbüloğlu'nun kızı Elif Bülbüloğlu (21) ve Trabzonspor eski Genel Sekreteri Bülent Akyazıcı'nın kızı Merve Akyazıcı (21) çocukluklarından beri arkadaştılar. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki genç kız, üniversite sınavına da birlikte girdiler ve Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni kazandılar. Çok mutluydular. Hem istedikleri okula girmiş, hem de birbirlerinden ayrılmamışlardı.

BUNALIMA GİRDİ
Ama kader bu iki arkadaş için acı bir son hazırladı. Tatillerini memleketleri Trabzon'da geçiren genç kızlar, iki ay önce Elif'in babasının arabasıyla gezintiye çıktılar. Elif'in kullandığı otomobil, Trabzon'un Şana mevkiinde aşırı hız yüzünden orta refüje çarparak takla attı. Korkunç kazada Merve hayatını kaybederken, Elif ağır yaralandı.

Günlerce hastanede tedavi gören Elif, fiziksel olarak iyileşti. Ancak can dostunu kaybetmenin acısını bir türlü içinden atamadı. Suçluluk duygusuyla yanıp tutuşan, girdiği bunalımdan çıkamayan Elif, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde psikolojik tedavi görmeye başladı. İki genç kızın aileleri de perişandı. Hem gidene, hem kalana yandılar. Kaza sonrasında Elif'in ardından babası Bekir Bülbüloğlu psikolojik tedavi görmeye başladı.

YAKINDA BULUŞURUZ
Yaşadıklarının şokunu üzerinden atamayan Elif, "Benim 20 yıllık arkadaşım yok artık. Ateş düştüğü yeri yakar. Üzüntüm çok büyük, her gece onu rüyamda görüyorum. Öbür dünyada yakında onunla buluşacağız" diyordu. Trabzon 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde arkadaşının ölümüne sebebiyet verdiği iddiasıyla yargılanan Elif'i şimdi başka bir acı daha bekliyor. Hastanede olduğu için duruşmaya katılamayınca hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkarılan Elif, yakında hapse girecek.

Ersin RAMOĞLU

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır