kapat
01.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hem yaşgünü hem sünnet


Bir yaşlarını dolduran beşizlerden erkek olan üçünün sünnet törenleri de yaşgünü partisi ile birlikte yapıldı
Mehmet ve Semra Alkan çiftinin 14 yıllık çocuk özleminin ardından dünyaya gelen ve 'Türkiye'nin ilk tüp beşizleri' olan bebekleri Reha, Tufan, Muharrem, Emine ve Necmiye'nin birinci yaşgünü kutlandı.

Beşizlerin bakım masraflarını üstlenen Sultan Hospital Hastanesi tarafından Zeytinburnu sahilindeki Meşale Çay Bahçesi'nde düzenlenen doğumgünü töreninde, erkek olan Reha, Tufan ve Muharrem'in sünneti de yapıldı.

Baba Mehmet Alkan, beşiz çocuklarının doğumgününü kutlamanın çok farklı bir duygu olduğunu belirterek, "Hayat şartlarını gözönünde bulundurarak onları nasıl büyüteceğim diye çok korkmuştum. Sağolsunlar Sultan Hospital Hastanesi'nin desteği ile bir yaşını doldurdular bile. Allah bize mürüvvetlerini de görmeyi nasip etsin" diye konuştu.

Minik beşizlerin doğumgünü pastası davetlilerin alkışları arasında kesilirken, mumlar çocuklarla birlikte anne, baba, Hastane Genel Müdürü Reha Özkaya ve halkla ilişkiler yetkilileri tarafından söndürüldü.

ŞARKILI ŞİİRLİ TÖREN
Beşizlerin yaşgünü kutlanırken, erkek olan Reha, Tufan ve Muharrem'in sünnetleri de yapıldı. Törene katılan şarkıcı Zeynep ve şair İbrahim Sadri sünnet çocuklarına birer çeyrek altın hediye etti.

Neslihan KESKİN - Zuhal ERGÜZEL

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır