kapat
01.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Hayır için servis attılar!


Bir zamanlar voleybolla uğraşan 7 ünlü manken takım kurdu, maçlara hazırlandı.
Mankenler elde edecekleri geliri derneklere bağışlayacaklar. Adlarını duymayan yoktur... Deniz Pulaş, Buket Saygı, Ceylan Saner, Eylem Şenkal, Müge Cinman, Fatma Yaman, Gülsün Durak. Podyumda ve magazin programlarında görmeye alışık olduğumuz mankenler, bu kez farklı bir alanda bir araya geldi. Birçoğu daha önce profesyonel olarak voleybol oynamış olan mankenler takım kurdu. Özel maçlar yapmaya karar veren bu 7 kız, elde edecekleri gelirleri de hayır derneklerine bağışlayacaklarını açıkladı.

Esquire dergisinin Eylül sayısında podyumların 7 ünlü mankeni, plaj voleybolu yaparken birbirinden güzel pozlar verdi.

ÖNCE 3 KIZ TOPLANDI
Mankenler dergiye projenin nasıl doğduğunu da anlattı. Bir süre önce Deniz Pulaş, Ceylan Saner ve Eylem Şenkal sohbet ederlerken "Neden ara sıra biraraya gelip voleybol oynamıyoruz" demiş. Menejer Sıraç Aksoy'a bu fikirlerinden söz etmişler. Konu daha ciddileşip hazırlıklar başlamış. Ve bu olaya gündemdeki bir konu için özel maç yapmak ve sağlanan gelirin bir derneğe bağışlanmasına karar verilmiş.

Takıma aynı tarihlerde, 1968 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde zihinsel engelli gençler ve erişkinlere çeşitli branşlarda spor eğitimi vermek ve yarışma olanağı sağlamak amacıyla kurulan Special Olympics de destek vermek istemiş. Böylece hayırsever voleybolcular takımı 'Sempati' doğmuş. Takımın hayırsever güzelleri, yıllar sonra maça çıkacakları günü heyecanla bekliyorlar.

Sempati takımının asları
1- Eylem Şenkal: 1997 yılı Best Model of the World yarışmasıyla tanınan Şenkal'ın 12 yıllık profesyonel voleybol geçmişi var.

2- Deniz Pulaş: 1971'de Almanya'da doğan Deniz Pulaş kolej takımında ve profesyonel voleybolcu olarak İstanbul Büyükşehir Voleybol Takımı'nda görev aldı.

3- Ceylan Saner: 1973'te doğan Saner Boğaziçi Turizm Otelcilik mezunu. 4 yıl profesyonel olarak voleybol oynayan Saner'in bir liselerarası Dünya Şampiyonluğu kupası var.

4- Fatma Yaman: 2000 Miss Globe birincisi, VJ ve manken Yaman, basketbol da oynuyor.

5- Müge Cinman: Atletizm, jimnastik, voleybol, yüzme ve dansla ilgileniyor.

6- Gülsün Durak: Çevre mühendisi, yüksek atlama dalında 1990'da milli oldu. Gençler yüksek atlama Türkiye rekoru ise geçilemedi.

7- Buket Saygı: 1998 Kanal D Miss Turkey birincisi Saygı, bale ve yüzmeyle de ilgileniyor.

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır