kapat
01.09.2001
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Editör
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor
www.limasollu.com
Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

GREENCARD
Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ünlülerin golf keyfi


Turnuvaya katılan golfçüler arasında Mustafa Koç, Kaya Çilingiroğlu ve sosyetenin ünlü isimleri de var
Dünyanın önemli golf turnuvalarından, "Beko-Conrad İstanbul Pro-Am Golf Turnuvası"nın beşincisi, Kemer Golf & Country Club'da başladı. Amatör golfçüler arasında Mustafa Koç, Halil Bahçelioğlu, Kaya Çilingiroğlu, Banu İpeker, Candan ve Erdem Kramer gibi ünlü isimler yer alıyor.

Kemer Golf & Country Club'da düzenlenen turnuvaya uluslurarası usta golfçülerin yanısıra, Türk amatör golfçüleri de biraraya getiriyor. Üç gün sürecek turnuvanın amacı Türkiye'de golf sporunu yaygınlaştırmak ve Türk golfçülerin uluslararası turnuvalarda Türkiye'yi temsil etmelerine katkıda bulunmak.

USTALAR VE AMATÖRLER
Avrupa'dan 25 profesyonel, Türkiye'den ise 75 amatör golfçünün katıldığı turnuva, Beko ve Conrad İstanbul'un sponsorluğunda ve Lufthansa'nın desteğiyle gerçekleşiyor. Turnuvaya, 2000 yılı Profesyonel Şampiyonu Paul Carmen'in yanısıra Yunanistan, Fransa, Avusturya, Almanya, İngiltere, İrlanda ve Avusturya'dan da profesyonel oyuncular katılıyor. Turnuvada dereceye girecek golfçüler ödüllerini 2 Eylül pazar akşamı Conrad İstanbul'da düzenlenen gala yemeğinde alacaklar.

Okan YILDIRIM

www.superbahis.com

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır