kapat

13.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Asıl tehlike Naziler
20 Nisan'daki Galatasaray-Leeds rövanşında holiganların yanısıra Naziler de Türkler için tehdit. Çünkü 20 Nisan Hitler'in doğum günü.
Kartal'da cep skandalı
Kartal Cezaevi'nde tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı ile adamı Ali Kuleberoğlu'nun hücrelerinden cep telefonu ile tabanca çıktı.
Susurluk'un laneti
Susurluk Davası'nın sanıkları en fazla 10 ay cezaevinde yatıp çıktılar. Ancak yaptıkları hatalar onları ya polisle, ya Azrail'le yüzyüze getirdi.
Dönüşü muhteşem oldu!
Ameliyatla cinsiyet değiştiren Yücel Bekar, kız olarak çıktığı Zile'ye erkek olarak geri döndü. Bekar, "Önce iş, sonra eş arıyorum" dedi.
Kaçaklar yuvaya döndü
GÜLHANE Parkı'ndaki kafeslerinden kaçan 4 örümcek maymununun hepsi yakalandı.
Hasret sona erdi
BOSNA Hersek'te görev yapan Türk Birliği geri döndü. TCG Ertuğrul gemisiyle gelen Binbaşı Nezih Çokar komutasındaki 180 kişilik birlik için askeri tören düzenlendi.
Tantan'ın gurur günü
ARNAVUTLUK'TA bulunan İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, Türk Emniyeti tarafından eğitilen Arnavut polisi özel birliklerinin yaptığı gösteriyi izledi.
Sabancı: Benim gönlüm parlamentonun içinde
SABANCI Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı, sağlık alanında yaptığı hizmetlerden dolayı Türkiye Sağlık Çalışanları Eğitim ve Dayanışma Vakfı tarafından onur ödülüne layık görüldü.
Kızını öpemeden can verdi
Ayten Aydın ne çok sevinmişti bir kızı olacağını duyduğunda. O günü iple çekmişti. Ancak ipin ucunda ölüm vardı. Bebeğine doyamadan, onu gönlünce öpüp okşayamadan göçüp gitti bu dünyadan.
Türk holiganlar fişlenecek
GALATASARAY-Leeds United maçı öncesi, Taksim'de meydana gelen ve 2 İngiliz'in öldürülmesi ile sonuçlanan olaylar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü harekete geçirdi.
KISA KISA KISA

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır