kapat

13.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün Aslan'daki Ay'ın burcunuzdaki Güneş'le yaptığı rahat açı sayesinde sosyal yaşantınızda hareketlenme olacağı gözleniyor. Sevilmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi uygulamaya koyabileceğiniz görülüyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün aileniz, akrabalarınız ya da arkadaşlarınızla bir arada olmak sizi mutlu edebilir. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapmanız mümkün. Hızlı hareket etme isteğiniz yüzünden fırsatları gözardı edebilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. Evinizde yenilik yapma isteğiniz artarken, yeni fikirlerinizi uygulayabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Parasal konuların ön planda olabileceği bugün değerleriniz ve hisseli paralar konusunda çelişkiler yaşayabilirsiniz. Yeni girişimler için çok elverişli bir zaman sayılmasa bile anlaşmalar planlamak için uygun bir gün. Yatırımlarınızı yaparken risk almaktan kaçınmalısınız.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün burcunuzdaki Ay'ın Uranüs'le oluşturduğu karşıt açı kişisel konularda gerilimler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Eş ve ortağınızın ruhsal gerginliklerinden fazlasıyla etkilenmeniz mümkün. Fakat Ay'ın Güneş ve Pluton'la oluşturduğu olumlu açılar anlaşmalarınızı şanslı kılıyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Aslan burcundaki Ay'ın konumu bilinçaltınızı oldukça duyarlı kılıyor. Bugün kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusunda tereddütlü davranabilirsiniz. Yalnızca sizi ilgilendiren konularda yenilikler yapmak istemeniz mümkün.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Katılabileceğiniz arkadaş toplantıları ve ekip çalışmalarında yeni kimselerle tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve çalıştığınız grup adına konuşmalar yapabilirsiniz. İdealleriniz önem kazanıyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Meslek yaşantınızda fazlasıyla yoğun bir tempoda çalışabileceğiniz bir gün. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Maddi konularda aceleci olmayın ve disiplini elden bırakmayın.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kendinizi yabancı ortamlarda rahat hissedebileceğiniz ve eğitim için fırsatlar bulabileceğiniz bir gündesiniz. Aslan'daki Ay'ın burcunuzdaki Pluton ve Koç'taki Güneş'le oluşturduğu rahat açılar yeni konular ve kültürlerle ilgilenebileceğinize işaret ederken, aşk konusunda yenilenmeler yaşayabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedebileceğiniz bir gün. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiğinizle birçok bakımdan açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Aslan burcundaki Ay'ın burcunuzdaki Uranüs'le yaptığı karşıt açı ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda gerilimlere işaret ediyor. İşbirlikleri gündeminizi oluşturabilir. Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı iyi yapmalı ve çalışacağınız koşullara siz karar vermelisiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gündesiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, orijinal düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır