kapat

13.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
En medyatik parti
Yunanistan'daki seçimlerde yeniden iktidara gelen PASOK'un zaferinde tiyatrocu, basketbolcu gibi halkın sevdiği isimlerin partiye katılması etkili oldu.

Yunanistan'da yapılan genel seçimlerin galibi sosyalist PASOK'un parlamentoya gönderdiği 158 milletvekilinden 48'i ilk kez seçildi. İçindeki sertlik yanlılarını temizleyen partiden bu seçimde parlamentoya girenler arasında renkli kişiler göze çarpıyor. Bunların arasında en dikkati çekenler, tiyatro sanatçısı Eleni Kurkula, eski basketbolcu Panayottis Fasulas ve Yunan TV'lerinin ünlü seks uzmanı Thanasis Askitis. Parlamentodaki erkek hakimiyetini az da olsa kıran Eleni Kurkula, Atina Haber Ajansı'nın İstanbul muhabiri Alkis Kurkulas'ın kız kardeşi. PASOK'un ikinci renkli ismi de basketbolcu Panayottis Fasulas. Pire'nin Olimpiakos basketbol takımından olan 2.14 metrelik 37 yaşındaki Fasulas, 1987'de Yunan milli takımının Avrupa Kupası'nı almasında büyük rol oynamıştı. Türkiye'deki basketbolseverler tarafından iyi tanınan Fasulas, uluslararası spor faaliyetlerinden sorumlu olacak.

SEKS VE SİYASET
Üçüncü sürpriz de Yunan TV'lerinde seks sorunlarına acil tedavi bulan ve çeşitli öğütler veren seksolog Thanasis Askitis. Askitis, "İnsanoğluna zevk veren her şeyin seksle bağlantılı olduğunu" söylüyor ve bu tezini güçlendirmek için "Siyasete atılanlar da bu işi zevkle yaptıklarına göre, seksin siyasetle doğrudan bağlantılı olduğunu söylemek mümkündür" diyor.

ELENİ TİYATROYU BIRAKACAK
Kendisini parlamentoya adayacağı için tiyatroyu bırakacağını söyleyen bayan Kurkula, vatandaşların yaşam düzeyini artırmak için kendisine verilecek görevleri tam anlamıyla başarmaya hazır olduğunu da söylüyor.

TV'LERİN ARANAN İSMİ
Thanasis Askitis, ülke televizyonlarında boy gösterip, insanları cinsel sorunlarına acil çözümler getiriyordu. Şimdiki görev yeri parlamento. Burada insanların cinsel hayatı üzerine araştırmalar yapacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır