kapat

05.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Beyler, kendinize gelin!
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, önceki gün başlattığı kampta özellikle orta saha ve forvet oyuncularını sert bir dille uyardı. Cimbom, yarınki Leeds sınavı öncesi kapıları kapadı.

G.Saray'da Leeds sınavı öncesi Fatih Terim kasırgası esiyor. Sarı-kırmızılılar kapılarını dün dış dünyaya tamamen kapadı. Terim'in kamp sırasında özellikle forvet ve savunma oyuncularını uyardığı öğrenilirken, "Artık kredimiz kalmadı" ifadesini kullandığı bildirildi. Terim'in futbolculara, "İnanılmaz goller kaçırıyoruz. Forvet ve orta alan eskisi kadar pres yapmıyor. İki maçta 5 puan kaybettik. Bir an önce kendimize gelmemiz gerekiyor." dediği öğrenildi.

Terim dün yaptığı basın toplantısında şunları söyledi: "Leeds ile oynayacağımız ilk maçta saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. Gol yemeden galip gelmek iyi bir sonuç olur. Futbolcularıma Leeds'in Roma maçını izlettireceğim. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. Transferi de dondurdum. Gideceksem bunu ilk futbolcularım bilecek" G.Saray-Leeds maçını Alman Krug'un yöneteceği açıklanırken, Monaco, Ergün'e talip oldu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır