kapat

05.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Burcunuzdaki Ay'ın verdiği güvenle sevgi konularınına aşırı duyarlı yaklaşabilirsiniz. Yay'daki Pluton'un Ay'la açısının olumlu etkilerini yabancı yerlerle ilişkilerinizde artış olarak gözleyeceksiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiklerinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi gösterebilirsiniz. Aslında yakınlarınıza gereken özeni gösterirseniz duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gün. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan büyük zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Mesleğinize odaklanmak isteyebileceğiniz bugün, Balık'taki Venüs, işbirliği ve ortak çalışmaların büyük güven sağlayabilir. Grup çalışmalarında tanışabileceğiniz kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilirsniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün Pluton'un Koç'taki Ay'la oluşturduğu uyumlu açı toplum yaşantınızda göz önünde bulunabileceğiniz ortamlarda dikkat toplayabileceğinize işaret ediyor. Sevgi konusunda çok hoş gelişmeler olabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Balık'taki Venüs ve Boğa'daki Satürn'den aldığınız destekle birçok işi bir arada yapabilir ve sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Yabancı ortamlarda dikkat çekmeniz ve ilginizi çekebilecek kimselerle tanışmanız mümkün.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün her konuda son derece pozitif olabilir ve ikili ilişkilerinizden aldığınız olumlu destekle güne devam edebilirsiniz. Sevgide beklentilerinizin karşılığını alacaksınız.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün rutin işleriniz konusunda becerikli olabilir fakat beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzdaki Pluton'un Koç'taki Ay'la yaptığı açı, görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekebileceğiniz bir günü işaret ediyor. Aşk ve sosyal yaşamınızda beklenmedik fırsatlar yakalayabileceğiniz bugün, çekiciliğinizden faydalanın.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Koç'taki Ay'ın etkisiyle güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebilirsiniz. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün sizin için ön planda olan konuların başında iletişim ve yakın çevreyle olan ilişkileriniz geliyor. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizin duygusal bir boyutta gerçekleştiğini düşünerek aşk konusuna gereken önemi verebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Burcunuzdaki Güneş ve Venüs, size girişimleriniz konusunda gerekli cesareti verirken fazla enerjinizi olumlu bir şekilde dengelemeniz konusunda uyarıyor. Bugün paylaşımlarınız konusunda kararlar alabilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır