kapat

05.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bahçeli'den Türkeş'e dua ve karanfil
Eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş, mezarının başında anıldı.

Eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş ölümünün 3'üncü yıldönümünde törenle anıldı. İlk tören saat 11.00'de, Alparslan Türkeş'in anıt mezarı başında yapıldı. Törene eşi Seval Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra eski siyasetçi Osman Bölükbaşı da katıldı. Buradaki törenin ardından, MHP Genel Başkanı, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'in ölümünün 3. yıldönümünde, MHP'nin Balgat'ta yapılacak yeni genel merkez binasının temelini attı.

Törende konuşan Bahçeli, "Anayasa değişikliği ile Cumhurbaşkanlığı seçimleri tartışmaları, güven köprüsünün yeterince sağlam bir şekilde kurulamadığını göstermektedir" dedi. Bahçeli şöyle devam etti: "Değişik çıkar hesaplarının, siyasi istikrarı tehdit edebildiği ortaya çıkmıştır. Tabii Türk siyasetinin kötü alışkanlıklarından kurtulması, kolay olmamaktadır. MHP bu süreci, daha fazla sıkıntıya ve karamsarlığa yol açmadan, en makul şekilde sonuçlandırmak için üzerine düşeni yapacaktır."

Temel atma töreninin ardından Alparslan Türkeş için Hacı Bayram Camii'nde mevlit okutuldu. Alparslan Türkeş Vakfı'nca okutulan mevlide eşi Seval Türkeş, kızı Ayyüce Türkeş ile yakınları, Devlet Bakanı Ramazan Mirzaoğlu, ANAP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Taşar ve bazı partililer katıldı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır