kapat

05.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

İkinci Bahar'a 'Yağmur' düştü
EĞİTİMİNİ İsviçre'de sürdüren Yağmur Ünal, tatile geldiği İstanbul'da ayağının tozuyla, atv'nin sevilen dizisi 'İkinci Bahar'ın çekim setinde, annesi Türkan Şoray'ı ziyaret etti. Ana-kızın muhabbeti, dizinin Ali Haydar'ı Şener Şen'i de duygulandırdı.

Öte yandan yarın akşam yayınlanacak olan dizinin 16. bölümünde Hanım ile Ali Haydar'ın Lunapark macerasını izlemeye doyamayacaksınız. İkisi, çocukluk günlerine dönüp atlıkarıncanın, çarpışan otoların keyfine varacak.

Ali ÖZTÜRK

Amerika 4.7 trilyona panda kiralayacak
WASHINGTON Hayvanat Bahçesi yetkilileri, önümüzdeki 10 yıl için Çin'den bir çift panda kiralamak üzere 8 milyon dolar (4.7 trilyon lira) ayırdıklarını açıkladı. 1972'de Çin Hükümeti tarafından hediye edilen Hsing Hsing adlı pandanın ölümünden sonra Smithsonian Institute'un Başkanı Lawrence M. Small, bir çift panda almak için gerekli parayı denkleştirdiklerini söylemişti.

Haberci Ecevit'e özendi
atv'nin beğeniyle izlenen programı Haberci, bu hafta Hindistan'da... Doğunun sürprizlerle dolu topraklarına giden Haberci ekibi, savaşçı Racalar'ın yönettiği kentlerden, pembe şehir Jaipur ile mavi şehir Jodpur'dan aldıkları büyüleyici görüntüleri ekrana yansıtacak. Tar çölünde deve kervanlarına eşlik eden Haberci ekibi, Jaipur'daki eski sarayın avlusundaki genç kızların çarpıcı dansını da görüntülemeyi ihmal etmedi. Racastan ve Jaiselmer de Haberci ekibinin geçtiği büyüleyici şehirler arasında.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır