kapat

05.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"Hiç kıskanmadım"
Ünlü Alman aktör Mark Keller'in oynadığı erotik filmden sonra gündeme gelen eşi Tülin Keller, "Kocamdan ayrılmaya niyetim yok" dedi.

ALMANYA'DA büyük yankı uyandıran "I love you Baby" filminin başrol oyuncusu Mark Keller'in Türk eşi Tülin, ayrılacağı yolundaki iddiaları yalandı. Oldukça erotik sahnelerle dolu olan filmi izledikten sonra eşinden ayrılacağı yolundaki söylentileri reddeden Tülin Keller şöyle konuştu: Eşimden ayrılmam söz konusu bile değil. Evliliğimizin krize girdiği falan yok. Mutluyuz ve ayrılmayı düşünmüyoruz."

HABERLERİ YALANLADI
Almanya'da 20 Nisan'da gösterime girecek olan filmde yeralan erotik sahneler, basında büyük yankı uyandırmıştı. Almanya'nın ünlü aktörlerinden Mark Keller, başrolü Bravo dergisinin güzellik kraliçesi Jasmin Gerat ile paylaşıyor. Filmden karelerin basına sızmasının ardından, Keller ve Tülin'in ayrılma noktasına geldikleri haberleri yer almıştı. Ancak Tülin Keller haberleri kesin bir dille yalanladı. Mark Keller'in bağlı olduğu ajans PMC'nin menajerleri de, yaptıkları ilginç açıklamayla herkesi şaşırttı: filmde erotizm yok...

DIŞ HABERLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır