kapat

05.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gel de isyan etme!
19 yaşındaki sürücü Cihan Ataseven'in tahliye edilmesi üzerine Bedriye ve Hafize Ceylan'ın yakınları Adliye'yi birbirine kattı

İKİ eltiye çarpıp, birinin ölümüne diğerinin de ağır yaralanmasına neden olan 19 yaşındaki Cihan Ataseven'in Beyoğlu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşması önce sakin başladı. Duruşmada, tutuklu sanıkla beraber kazada hayatını kaybeden Bedriye Ceylan ve ağır yaralanan Hafize Ceylan'ın yakınları hazır bulundu.

Ehliyetsiz sürücü Cihan Ataseven, Dolapdere'den Kasımpaşa'ya giderken iki kadının aniden karşıdan karşıya geçmek için yolun ortasına fırladığını belirterek, kazada hiçbir kusuru bulunmadığını söyledi. Mahkeme heyeti de 2 aydır cezaevinde tutuklu bulunan sanığın tahliyesine karar verdi.

Ehliyetsiz sürücünün çok kısa bir sürede tahliye edilmesine isyan eden Bedriye ve Hafize Ceylan'ın yakınları, duruşma çıkışı sanığa saldırdı. Sanık Cihan Ataseven jandarmalar tarafından kaçırılınca, Ataseven'in yakınlarıyla müdahil yakınları birbirine girdi. Kavga Adliye koridorlarından sokağa taştı. Bir kişiyi öldüren, bir kişinin de ağır yaralanmasına neden olan Ataseven'in çabucak salıverilmesini içlerine sindiremeyen iki eltinin yakınlarını Adliye polisi güçlükle önleyebildi. Çıkan arbededen nasibini alan polislerden de hafif şekilde yaralananlar oldu. Gözaltına alınan iki kişi ise daha sonra serbest bırakıldı.

HAYATİ KILIÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır