kapat

05.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fener'in gönlü Leeds'ten yana
Galatasaray'ı 1-0 yenmelerine rağmen sinirlerini atamayan Fenerliler yarınki GS-Leeds maçında Leeds için tezahürat etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray, 32 yıl aradan sonra UEFA Kupası'nda yarı finale yükselen ilk Türk takımı olarak yarın Leeds'i ağırlamaya hazırlanıyor. Kimilerine göre Türkiye nefesini tutup bu maçı izleyecek. GS avantajlı bir skor elde ederse sevinecek, kaybederse üzülecek. Ama Fenerbahçeliler'in çoğu öyle düşünmüyor. Onlar, GS'ye karşı Leeds'i desteklemeye hazırlanıyorlar.

FANATİKLER KARARLI
Galatasaray, başarılarıyla ezeli rakibi FB'yi rahatsız eder hale geldi. 26 Mart'ta 1-0 Fenerbahçe'nin kazandığı derbiden sonra bu durum iyice su yüzüne çıktı. Galatasaraylılar'ın maçtan önce kendileriyle dalge geçmelerine, "Tarihi fark atacağız" naralarına içerleyen fanatik Fenerbahçeliler işi Leeds'i tutmaya kadar götürdüler.

Nitekim, hafta sonunda Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan FB-Antalya maçında da taraftarlar daha çok GS'la uğraştı. GS derbisine Chelsea (Şampiyonlar Ligi maçında Galatasaray'ı 5-0 yenen İngiliz takımı) bayraklarıyla giden Fenerliler, Antalya maçında bu defa da Leeds bayraklarıyla tribünleri donattı. Yarın ise dananın kuyruğu kopacak. Türkiye'nin büyük bölümünün kalbi Galatasaray için atacak. Ama 25 milyon Fenerbahçeli'nin büyük bölümü Leeds'i destekleyecek.

Ferudun NİĞDELİOĞLU

LEEDS KESİN FAVORİ
FB, Galatasaray'ın çöküşünü başlattı. Galatasaray'ın Erzurum'u yenemeyeceğini söylemiştim. Aynı şekilde Leeds'in de İstanbul'da kazanacağını düşünüyorum. Hatta Gençlerbirliği de GS'yi yenecek. Galatasaray'ın toparlanacağına ihtimal vermiyorum. Bir tek kişi bu işi toparlar: Fatih Terim. Eğer yapabilirse tabii. Bence Galatasaray'dan ayrılacağını açıklaması ve yönetimle arasına karakedi girmesi nedeniyle, Terim'in büyüsü de kaybolmaya başladı. Leeds, yarınki maçta kesin favori.

Ali ŞEN

YENEBİLİRSE YENSİN
Galatasaray yenebiliyorsa önüne çıkan herkesi yensin, Leeds' i de yensin. Madem bu noktaya kadar gelmişler kupayı da alsınlar. Nasıl olsa her zaman Fenerbahçe'ye ezilmeye mahkum!

Kerem ALIŞIK

MAĞDURDAN YANA
Galatasaraylılar, iki hafta önceki mağlubiyetlerini hatırlasınlar da akıllarını başlarına toplasınlar. Her şeye rağmen biz her zaman mağdurların, mazlumların yanında olacağız!

M. Ali ERBİL

LEEDS'İN RENGİ YETER
GS'yı tarafını tutmam imkansız. Çünkü, Leeds'in renkleri sarı-lacivert. Renkleri sarı-kırmızı diye Shell'den benzin almayacak kadar fanatik bir Fenerbahçeli'yim. İyi bir Fenerbahçeli'nin Leeds'e karşı Galatasaray' ı tutacağına inanmıyorum.

Ali ACAR

RASYONEL DÜŞMANIM
Mesele fanatiklik ve forma düşmanlığı değil. GS'nin rakiplerini desteklemeye GS Kulübü şirketleşmeye doğru giderken ve yıllar önce 200 milyar prim kazandığında başladım. O sırada bazı romantik GS'liler hâlâ Mekteb-i Sultani Ruhu'ndan söz ediyorlardı. Derdim Fener'in hâlâ şirketleşip rasyonel biçimde yönetilememesi.

Emre AKÖZ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır