kapat

04.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Nefes nefese
11 maç üst üste kazanan Kartal, gözünü UEFA şampiyonluğuna diken Cimbom'a kafa tutmaya başladı. Ligin son 7 haftasında Beşiktaş'ın 4, G.Saray'ın ise 3 deplasmanı var.

G.Saray'ın son iki maçta 5 puan kaybetmesi ve Beşiktaş'ın 11 maçtır üst üste galip gelmesi, birkaç hafta önce "Artık bitti" denilen şampiyonluk yarışına yeni bir hava getirdi. Lider G.Saray ile puan farkını 6'ya indiren Beşiktaş'ın en büyük dezavantajı, bundan sonraki 7 maçının 4 tanesini deplasmanda oynayacak olması. G.Saray ise 7 maçta sadece 2 kez İstanbul dışına çıkacak, ancak UEFA Kupası yarı finali ve Türkiye Kupası finali oynayacak olması da sarı-kırmızılı ekibin handikapı olarak gözüküyor. Tabii düğüm, 29. haftadaki Beşiktaş-G.Saray maçında çözülecek.

Geçen yılın benzeri
İki ekip, lig tarihinde 9 kez ilk iki sırayı paylaşmış. Bunların 6'sında G.Saray, 3'ünde Beşiktaş şampiyon olurken iki kez şampiyonluk averaja kaldı. 85-86'da Beşiktaş, 92-93'te ise G.Saray gol farkıyla rakibini geçmeyi başardı. Geçen sezon da Beşiktaş sonradan açılmış, ancak G.Saray'la puan farkını 1'e kadar indirebilmişti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır