kapat

04.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gizli oylama nasıl "Şeffaf" olacak?
İşte ortakların fireye karşı buldukları taktik: Kabul anlamındaki beyaz oy zarfa konacak, diğer iki pul görevliye verilecek

Zirvede 3 karar
Ortaklıkta sorun yok hükümet sürecek. Fazilet Partisi'ne asla taviz verilmeyecek. Oylamadaki firelere karşı önlem alınacak.

Başbakan Ecevit'in Meclis'le sınavı
KOALİSYON ortakları, hükümetin kuruluşundan bu yana yaptıkları 24'üncü zirvede, 5 Nisan'da ikinci tur oylaması yapılacak anayasa değişiklikleri üzerine son sözlerini söylediler.

"Tagorecu" milletvekilleri
BAŞBAKAN Ecevit'in Hindistan gezisine katılan siyasetçiler, Ecevit'in hayran olduğu Hintli şair Tagore'nin kurduğu üniversiteyi görüp çok etkilendiler.

Bakan Gökalp patatese doydu
Patates Tüketimi ve Sorunları paneline katılan Tarım Bakanı Gökalp, Patates Fuarı'nın da açılışını yaptı.

'Karım demem yenerim'
Tenis kortunda aşık olduğu eşine maçta evlenme teklif eden Adalet Bakanı Türk "25 yıldır onu yeniyorum. Bir kere yenmedim, o da benimle evlensin diye" diyor.

Evren'in kılıcı şahsi malı mı?
Kenan Evren'in eğitim vakfına gelir sağlamak için Cumhurbaşkanlığı döneminde Katar Emiri'nin hediye ettiği kılıcı satışa çıkarması tartışma yarattı

'Nefesimizi tuttuk, sonucu bekliyoruz'
Başta ABD olmak üzere, Balkanlar, Kafkasya ve Türk Cumhuriyetleri'nin Başkanları, Türkiye Cumhurbaşkanı'nın bir dönem daha görevde kalmasını bekliyor.

Ecevit'e moral turu
Hindistan gezisi Ecevit için moral turu oldu. Ecevit'in Hint felsefesine yakınlığını değerlendiren Yeni Delhi de ilişkileri geliştirme fırsatı buldu

Meclis-i mebusan
Demirel ne yapar?Çankaya Köşkü için kader haftası başladı. 5 artı 5 geçmez ise Süleyman Demirel, 17 Mayıs sabahı görevini başka bir isme devredip Güniz Sokağa dönecek.

ANAP 2. turdan ümitsiz
ANAP Başkanlık Divanı'na katılan üyelerin hemen hepsi "5+5, ikinci turda da geçmez" tahmininde bulundular ve liderlerine "Geri adım atmayın" dediler.

Havaalanında kriz diyaloğu
DSP lideri ve Başbakan Bülent Ecevit, Anayasa değişikliği oylamasıyla patlak veren krizin ardından gittiği Hindistan'dan döner dönmez, ortağı ve yardımcısı Devlet Bahçeli'ye "Durum nasıl gözüküyor?" diye sordu.

Çiller, Demirel ve Ecevit'le görüşecek
DYP Genel Başkanı Tansu Çiller, koalisyon liderlerinin dünkü zirvesi ve yarın gerçekleştirilecek Anayasa değişiklik paketinin 2. tur oylaması öncesi bugün devletin zirvesindekilerle kritik görüşmeler yapacak.

Kutan: 2. turda fire DSP ve MHP'den de olur
FP Genel Başkanı Recai Kutan, Anayasa değişikliği teklifinin ikinci tur oylamasında, firelerin sadece ANAP'tan değil, kısmen DSP'den, büyük ölçüde de MHP'den olacağını ileri sürdü.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır