kapat

04.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gay Okan!
Beyaz takım elbise, mor gömlek ve yakada koca bir kırmızı mendil... İşte karşınızda 'eşcinsel Okan Bayülgen..'

OKAN Bayülgen'i hep siyahlar içinde görmeye alışık olan hayranları, bu defa beyaz takım mor gömlek ve açık ayakkabıyla görünce şok olacak. Ona baktıkça daha da şoka girecekler. Çünkü Okan Bayülgen tipik bir eşcinsel olarak karşılarında duracak.

Ekranların marjinal, agresif ve haşarı çocuğu Okan Bayülgen, bir tiyatro oyununda eşcinsel karakterini üstlenmek istediğini söyleyince, Mydonose Showland'cilerin hedefi oldu. Apar topar stüdyoya sokuldu. Beyaz takım, mor ve mavi gömlekler ve açık ayakkabılarla usta fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın objektifinin karşısına geçti. Bayülgen yıllarca oyunculuk yapmış olmasına rağmen bu pozları verirken hayli zorlandı ve "Canlandırılması gereken eşcinsel bir çift olsa, ben yine erkek görünümlü olanı oynamayı isterdim. Kadın kıyafetleri giyen ben olmazdım. Tam tersine üstüne başına özen gösteren titiz bir gay olurdum" dedi.

Tiyatro projesi için, "Henüz düşünce aşamasında" olduğunu belirterek, "Ama aklımdakileri uygulamaya düzgün bir şekilde koyarsam, ortaya herkesin beğeneceğini düşündüğüm bir sanat çıkacak" diye konuştu.

Sinan ÖZEDİNCİK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır