kapat

04.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İmparator geri dönüyor
3 TAM yedi sene sonra Mercedes C Serisi sessizliğini bozarak rakiplerinin karşısına yepyeni bir yüzle çıkmaya hazırlanıyor.

Üstün teknik ve iyi ayarlanmış fiyatlarıyla, büyük başarılara imza atmış BMW 3 Serisi'ni bile hayrete düşürecek otomobil 12 Mayıs'ta Türkiye'de satışa sunuluyor.

DAHA DİNAMİK
3 Serisi ile karşılaştırıldığında yeni C Serisi daha dinamik ve sportif hatlı. Yeni C Serisi'nin tasarımı, küçültülmüş bir S Serisi'ni andırıyor. Bombeli motor kaputu ve çamurlukların zarif hatları ve oval farlar otomobile dıştan çok çekici bir görüntü verirken, aynı zamanda S Serisi ile E Serisi'nin karışımı gibi bir his veriyor. Arka stop lambaları da S Serisi ve CL Coupe'yi andırıyor. İç mekan genişliğinde ise eski modele oranla sadece milimetreler ölçüsünde daha büyük olan otomobil, 3 Serisi'ne oranla beş santimetre daha uzun ve bir santimetre daha dar.

MOTOR HACMİ YÜKSEK
Yeni C Serisi, 3 Serisi'ne karşı zayıf olduğu motor alanında da atak yapmış. Yeni C Serisi, yola 2 litre 129 HP'lik C 180 ve 2.6 litre 170 HP'lik C 240 olarak çıkıyor. Her iki motor da önceki modellerden 0.2 litre daha büyük hacme ve daha fazla performansa sahip.

Yeni C 200 Kompressor ve C 320 modelleri ise 2 litre kompresörlü 163 HP'lik ve 3.2 litre 218 HP'lik motorlarıyla BMW için ciddi birer rakip olacaklar gibi görünüyor. Yeni C Serisi'nde elektronik stabilite programı karanlıkta, yağmurda ya da tünelden geçerken farları yakmaya yarayan ışık sensörleri, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, önde ve arkada cam hava yastıkları, fren destek sistemi ve 6 vitesli şanzıman standart olarak sunuluyor. Beş kademeli otomatik şanzıman isteğe bağlı olarak alınabiliyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır