kapat

20.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Acı bir ders

Dün iki ezeli rakibin maçını izledik. Ligin bitimine 4 hafta kala şu maça baktık da, bu iki takım ne kadar farklı yönlere gidiyorlar. Beşiktaş, kısıtlı bir bütçeyle kendine ilk 4'te yer ararken, bu sezon kadrosundan en iyi yararlanan takımı oldu. F.Bahçe ise Mersin'e giden Beşiktaş'a ters yönden dikiz aynasıyla bakıyor.

Beşiktaş Koçu Ahmet Kandemir ve yardımcısı Yücel Platin, Eley gibi Curçiç'in beşte biri parasına aldıkları bir oyuncudan 21 sayı, 12 ribaund bulurken Curçiç 14 sayı, 5 ribaundda kaldı.

Geçen yılın Fransa MVP'si Jennings 10 sayı, 1 asist; Blackwell 13 sayı, 8 asistle oynuyor. Beşiktaş'ta geleceğin umudu 80 doğumlu Muratcan ilk 5 çıkıyor. Kandemir-Platin ikilisi altında Beşiktaş mutlu, uyumlu, kazanmak dışında birarada olmayı seviyorlar. Fener'in görüntüsü ortada.

Maçta F.Bahçe zaman zaman hücumda ufak serilerle (örneğin Mert'in 3 üçlüğü) Beşiktaş'ı sıkıştırmaya çalışsa da Kartal oyunun baştan sona hakimiydi. Kontrollü, bilinçli ve güzel basketbol oynadılar.

Dünkü maç, birini alkışladığımız, öteki de bizi üzen bir sezon geçiren iki takımın, bütün yılı 40 dakikaya sığdırdığı görüntüsüydü adeta.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır