kapat

20.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Başaktaki ayın Boğadaki Jüpiterin gerçekleştirdiği olumlu açı maddi konularda stabilite isteğinizi arttırıyor. Bugün günlük işlerinizi düzene koymak için fazlasıyla çaba sarfedebilirsiniz. Diet ve form tutma konusunda azimli olmanız mümkün.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Başaktaki Ayın burcunuzdaki Jüpiterle olumlu açısı durumu bugün duygularınızla barışık olabileceğinizi belirtiyor. Bugün kadın akrabalarınızla ve arkadaşlarınızla iyi anlaşabilirsiniz. Toplum yaşantınızda saygı görebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bu gün geçmişinize dönük olabilir ve ailevi konularda hassaslık gösterebilirsiniz. Kendi mekanınızda bulunma isteğiniz güvenlik ihtiyacınızdan kaynaklanıyor. Emlak almak ve ya taşınmak için karar alabilir ya da evinizdeki tamiratlar için masraf yapabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bilgilenme ,eğitim ve iletişim konularında son derece aktif geçebilecek bir gün. Kısa yolculuklara çıkarak kendinizi geliştirmeye çalışabilir, maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. çevresel koşulları lehinize kullanabileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkilemesi mümkün. Tarafsız ve ileri görüşlü yaklaşımlarınız her konuda istikrarlı olamnıza yardımcı oluyor. Mesleki konularda ilerlemek için büyük çaba harcayabileceğiniz görülüyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Kendinizle ilgili önemli kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz. Mantığınızla karar almak daha doğru görünse bile iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizin yüksek olması, bu gün başkalarının fikirlerinden yararlanma isteği doğurabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Hislerinizin çok güçlü olabileceği bu gün içgüdülerinize güvenmek isteyebilirsiniz. Hareket halinde olmaktansa geçmiş deneyimlerinizden yararlanarak planlar yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Gevşetici sporlarla vücudunuzu rahatlatabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Fikirlerinizde etkilenmeye çok açık olacağınız bu gün ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Ruh halinizdeki huzursuzluğun meslek ve aile yaşantınızı da etkilemesi mümkün.Ayın burcunuza yaptığı rahat açı kadınlardan destek görebileceğinizi belirtiyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Yepyeni olaylara ilgi ve merak duyabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği bu gün araştırmaya yönelik geziler planlamak için çok uygun. Yüksek öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Geleceğinizi gözönünde bulundurarak planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizin ve ailenizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir. Birlikte gerçekleştirebileceğiniz ortak yatırımlardan verim alabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bu gün ortak paylaşımlarınız için çalışarak maddi kazanç elde edebileceğiniz görülüyor. Kendinizi ruhsal bakımdan güçlü hissetmeniz sevdiklerinize manevi destekte bulunma isteğinizi arttırabilir. işbirliği konusnda hevesli yaklaşımlarınız var.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün kendinizi ayrıntı gerektiren işleriniz için yoğunlaştırabilir, rutin işlerinize hız kazandırabilirsiniz.. Düzenleme ve servis konusunda arkadaşlarınızın desteğini almanız mümkün.Sağlığınız için biraz evhamlı olabilir, kendinizi kontrolden geçirebilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır