kapat

20.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hastanede deli dehşeti
Ankara Acil Servis'te dolaşan akli dengesi bozuk Mehmet Akçay, dört kişiyi yaraladı

ANKARA Hastanesi Acil Servisi "Bir delinin gazabına" uğradı. Samsun SSK'dan Ankara'ya sevk edilen Akçay, elindeki sevk kartıyla Dışkapı SSK Hastanesi'nde tedavi olduktan sonra önceki akşam Ankara Hastanesi Acil Servisi'ne geldi. Elindeki poşetle dolaşan Akçay'a kimse ne aradığını sormadı.

Akçay, sabaha karşı zehirlenme teşhisiyle hastaneye kaldırılan iki kişiyi tedavi eden doktorların yanına giderek, "Ben de zehirlendim" dedi. Sonra da doktorlar daha ne olduğu anlamadan "Bu doktorların hepsi şerefsiz. Canlı canlı kürtaj yapıyorlar, hepsini öldürmek lazım" diyerek doktorlara saldırdı. Akçay, Doktor Şehnaz Şah ve Doktor Esra Arslan Okuyucu'yu bıçakla yaraladı. Olaya müdahale eden iki personel de Akçay'ın bıçak darbelerinden nasibini aldı.

İLGİNÇ NOTLAR
Akçay, polis tarafından gözaltına alındı. Ancak üzerindeki ikinci bıçakla polis otosunun döşemelerini parçaladı, camlarını kırdı. Polisleri de yaralamaya çalışan Akçay, dört polisin müdahalesiyle durdurulabildi. Akçay'ın poşetinin içinden ekmek, yumurta ve kafası koparılmış bir horoz ile üzerinde "Ulucanlar Cezaevi'ne, oradan Ankara Hastanesine gidilecek. Doktorlar öldürülmeli, hepsi şerefsiz, canlı canlı kürtaj yapıyorlar" ve "Melih Gökçek'in yanına gidilecek" yazılı kağıtlar çıktı.

İbrahim GÖK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır