kapat

20.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
AIDS olduğunu biliyor muydu?
Eşine AIDS bulaştırdığı için yargılanan Ümit Ulukaya'nın ailesi gelinleri Sevgi'nin kocasının hastalığını bildiğini iddia etti.

AİDS hastası olduğunu bile bile evlenerek eşine hastalık bulaştırdığı için tahammüden adam öldürmekten yargılanan Ümit Ulukaya'nın ailesi gelinlerinin kocasındaki hastalığı bildiğini, bile bile evlendiğini iddia etti.

Ümit ile Sevgi Ulukaya yaklaşık bir yıl önce dünya evine girmişlerdi. Ancak mutlulukları uzun sürmedi. Ümit AIDS hastasıydı ve hastalığı eşine de bulaştırmıştı. Eşinin AIDS olduğunu evlendikten 4 ay sonra öğrendiğini ileri süren Sevgi Ulukaya Antalya Cumhuriyet Savcılığına şikayetçi oldu. Uzun süre aranan Ümit, önceki gün yakalandı. Çıkarıldığı mahkeme tarafından cinayete tam teşebbüs suçundan tutuklandı.

Müebbet hapsi istanen AIDS'li gencin yakınları ise eşi Sevgi Ulukaya'nın evlenmeden önce de hastalığı bildiğini ileri sürdüler. Ümit'in kızkardeşi Emine Ulukaya "Sevgi kardeşimina AIDS olduğunu biliyordu. Bunu bile bile evlendi. Mutlululuğu için ölüme bile razı olduğunu söylüyordu. Kandırıldığı yalan" diye konuştu.

Emine Ulukaya, ağabeyinin AIDS olduğunu evlenmeden önce Sevgi Ulukaya'ya kendisinin söylediğini iddia etti. Emine Ulukaya, bunu öğrenen Sevgi Ulukaya'nın da "Ümit'i seviyorum onunla 3 günlüğüne bile olsa evlenip mutlu olmak istiyorum" dediğini ileri sürdü. Emine Ulukaya, "Daha sonra kavga edip ayrıldılar. Ağabeyim tekrar birleşmeyi kabul etmediği için o, hastalığı bahane edip şikayetçi oldu" dedi. Ümit'in HIV virüsünü nasıl aldığını bilmediğini söyleyen annesi Ayşe Ulukaya da gelinini suçladı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır