kapat

23.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hagi bırakmamalı
Romen yıldızın hâlâ futbol oynayacak güce sahip olduğunu söyleyen Emre, "Onun futbol bilgisine ve yeteneklerine hiçkimse tek kelime edemez" ifadesini kullandı

G.Saray'ın süper solağı Hagi'ye genç öğrencisi Emre'den büyük övgü.. Dün bir halı mağazasının açılışına katılan genç Emre, Romen yıldızın futbolu bırakıp bırakmamasıyla ilgili en iyi kararı kendisinin vereceğini söyleyerek, "Hagi bu konuda gereken tecrübeye sahip bir insan. Bu kararı da en iyi o verir. Hagi'nin bütün düşüncelerine çok büyük saygı duyuyorum. Ama bence futbolu bırakmamalı. Her ne kadar yoruldum, tatil yapmak istiyorum dese de, bence oynayacak gücü var. Zaten futbol bilgisine ve yeteneğine kimsenin söz söylemeye hakkı yok. O futbolu bırakırsa çok üzülürüm" diye konuştu.

Hakan Şükür'e ameliyat
G.Saray'ın golcüsü Hakan Şükür, İstanbul maçından sonra sağ elinden ameliyat olacak. Kocaelispor maçında sağ el yüzük parmağı kırılan Hakan, tedaviden sonuç alınamayınca ameliyat masasına yatıyor. Hakan Şükür yarın takımla beraber Antalya'ya hareket edecek.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır