kapat

23.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kadırga Pilavı
Malzemesi (6 kişilik):
* 3 su bardağı pirinç
* 1 yemek kaşığı badem içi
* 1 yemek kaşığı kuş üzümü
* 1 yemek kaşığı çam fıstığı
* 1 küçük domates
* 1/4 dereotu
* 2 yemek kaşığı tereyağı
* 1 çay kaşığı süt
* 2 yumurta
* 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Hazırlanışı:
Bir ölçek su katarak pilavınızı hazırlayın. Tavaya koyduğunuz tereyağı eritin ve içine küp şeklinde doğranmış domates, badem ve çam fıstığı koyup, kavurun, kuş üzümünü ilave edin. Karışımı hazırladığınız pilavın içine ekleyip dereotu da ilave ederek iyice karıştırın ve güveçlere koyun. Un, süt ve yumurta ile hazırladığınız karışımı, pirinçlerin üzerini örtecek biçimde güveçlere koyun ve üzerine rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Güveçleri 100 derecede ısıttığınız fırında 8 dakika kadar pişirin.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır