kapat

23.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Sosyal yönünüzün çok güçlü olabileceği bugün, neşeli ortamlara girebilir, sevdiklerinizle eğlenme fırsatı bulabilirsiniz. Romantik eğilimlerinizin yüksek olması, sevdiğiniz kişiyi etkileyebileceğinize işaret ediyor. Alışverişe ve hobilerinize zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Kendinizi evinizde rahat hissedebileceğiniz ve kişisel konulara ağırlık vermek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ve aile fertleriyle uyum sorunları yaşamak huzurunuzu kaçırabilir. Meslek yaşantınızda çevrenize karşı agresif davranışlarda bulunmanız mümkün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Çevresel ilişkilerinizde aktif olmak isteyeceğiniz ve iletişime ağırlık verebileceğiniz bir gündesiniz. Detay gerektiren konularla ilgilenebilir, araştırmalarınız için bilgi toplayabilirsiniz. Bugün yakın çevrenizle birçok olumlu bağlantı kurmanız mümkün.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken fazla rahat davranmamaya özen gösterin. Parasal açıdan arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Fiziksel yönü güçlü aşklar yaşayabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Burcunuzdaki Ay, girişimci yönünüzü güçlendirirken, birçok işinizi yoluna koymanız mümkün. Planlamalar yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Zihinsel bakımdan uyanık oluşunuz, yenilikler yapmak için gerekli zemini hazırlamanıza yardımcı oluyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Kendinizi yaratıcı faaliyetlerle rahatlatabilir, çevrenize karşılıksız yardım ederek mutlu olabilirsiniz. Burcunuzdaki Venüs, sağlık konusunda gerekli önlemleri almanızı hatırlatırken güzellik ve bakım için uygun bir zamanda bulunduğunuza dikkat çekiyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Dostlarınızla olan ilişkilerinizde duygusal tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmalarınız konusunda ihmalci olabilir, harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Meslek yaşantınızda çalışkan tutumunuzla gözönünde olabileceğiniz bir gün. Pratik fikirlerinizle dikkat çekebilir, fakat ailenizi ihmal edebilirsiniz. İşbirlikleriniz konusunda duyarlı olacağınız bugün, eşinizin veya ortağınızın desteğini hissetmek isteyebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kendinizi meraklı ve öğrenmeye açık hissedebileceğiniz, aktif bir gündesiniz. Yabancı kimselerle yapacağınız görüşmeler ve tanışmalar, yolculuk fırsatlarını beraberinde getirebilir. Maddeyle ilgili kararlar alırken güvendiğiniz kişilere danışmak faydalı olabilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Ortaklaşa çalışmalarınızın kazançları için hesaplamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Hisseli kaynaklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Sosyal ortamlara girmek için hevesli olabileceğiniz bugün, eşinizin veya partnerinizin işbirliğine ihtiyaç duyabilir ve fikirlerinden faydalanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duyarlılık gösterebileceğiniz gözlenirken, konuşmalardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Detaylı çalışmalarınızın karşılığını parasal anlamda alabileceğiniz bir gündesiniz. Yatırım projelerinizi hayata geçirebilmek için uygun fırsatlar sözkonusu. Fazla çalışmak iş motivasyonunuzu artırsa da sağlığınızı fazla zorlamanıza neden olabilir.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır