kapat

23.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Beşiktaş'a yakıştı
Beşiktaşlılar Cemiyeti'nin düzenlediği ve camianın ileri gelenlerinin iştirak ettiği kurultayda yeni hedefler ve yapılması gerekenler anlatıldı. Yönetim protesto ettiği toplantıya katılmadı

Beşiktaşlılar Cemiyetinin düzenlemiş olduğu 1. Beşiktaş Kurultayı, camiayı biraraya getirirken, mevcut yönetim kurulu hariç her kesimden katılım gerçekleşti. Kurultaya Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Fikret Ünlü, İstanbul Milletvekili ve başkanlığa adaylığını açıklayan Mehmet Gül, Vali Erol Çakır, bir diğer aday Serdar Bilgili, Recep Yazıcı, İhsan Kalkavan, Turgay Ciner, Tevfik Yamantürk, Ferhat Özgen, Metin Keçeli, Rasim Kara gibi isimler katıldı. 3 bin kişinin beklendiği, ancak yaklaşık bin kişinin iştirak ettiği kurultay 4 saat sürdü.

Yönetimden protesto
Beşiktaş'a hizmetlerinden dolayı plakete layık görülen başkan Süleyman Seba, kurultaya katılmadığı için ödülünü almadı. Cemiyet üyesi Bayram Yağcı, bu ödülü başkan Mehmet Kazancı ve üyelerle birlikte Süleyman Seba'ya giderek teslim edeceklerini açıklarken, aktif hiçbir yöneticinin kurultaya gelmemesi, Seba ve yönetiminin protestosu olarak nitelendirildi. Ancak, yönetimin gelmediği kurultaya Süleyman Seba'ya yakın isimlerin katılması da dikkat çekti.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır