kapat

23.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Pes etmek yasak
Denizli beraberliğinden sonra ümidini yitirmeyen F.Bahçe Teknik Direktörü, "Hataları düzeltip, sezon sonuna kadar ikincilik şansımızı sürdüreceğiz" dedi

Van'da 6 as oynamıyor
F.Bahçe'nin Denizli'de aldığı 1-1'lik beraberlik sonrası teknik direktör Sofuoğlu umudunu yitirmediği açıkladı. "Hatalarımızı düzeltip lig sonuna kadar ikincilik şansımızı sürdüreceğiz" ifadesini kullanan Sofuoğlu'nu eksikler düşündürüyor. Sarı-lacivertlilerin bu hafta Vanspor ile deplasmanda oynayacakları maçta Afrika Kupası'ndaki Moshoeu, Preko ve Johnson'ın yanısıra, kart cezalıları Kemalettin, Abdullah ve Moldovan ile sakat olan Erkan ve Oulare de forma giyemeyecek. Sahaya yabancısız çıkacak olan F.Bahçe, sadece Türk vatandaşlığına geçen Uche ve Boliç'i oynatabilecek.

Hepsi formanın hakkını verir
Tufan ve Mehmet Ayaz gibi gençlere şans tanıması beklenen Sofuoğlu, "F.Bahçe'de her futbolcu giydiği formanın hakkını verir. Eksiklerimiz var ama bunlar her takımın başına gelebilir" diyerek ümidinin sürdüğünü vurguladı. Yine de, Sofuoğlu'nun transfer yetkisi olmamasından ve geçici bir etiketle çalışmaktan mutsuz olduğu öğrenildi. Yönetim, Sofuoğlu'nun isteğiyle yarın federasyona başvurup Van maçının gündüz oynanmasını isteyecek. Bosna Hersek'in yarın Katar ile oynayacağı özel maç için Katar'a giden Boliç, salı dönecek.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır